Evet hamileyim dün kan verdim 87.2 çıktıO gördüğün çizgiyi bende farkettim inşalalh hamilesinizdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamileyim dün kan verdim 87.2 çıktıO gördüğün çizgiyi bende farkettim inşalalh hamilesinizdir![]()
Bende cuma öğrendim dün acile gittimBen cuma akşamı tesadufen test yaptım çift çizgi gördüm pazartesiyi bekleyemedim dün acilde test verdim 74 bin çıktı HCG umarım seninde yuksek çıkar sağlıkla kucagimiza alırız bebisleri![]()
Yerleşme kanaması olabilirEvet hamileyim dün kan verdim 87.2 çıktıRabbim sizede nasip etsin. Ama kahverengi akıntım var belki tutunamaya bilir nasip artık
Amin inşallah valla pazartesiyi iple çekiyorum :) inśalalh sağlıklıdır minik kurtçukBende cuma öğrendim dün acile gittimİnşallah sağlıla seninde benimde doğar büyür
![]()
İnşallah öyledir korkuyorum birazYerleşme kanaması olabilir![]()
Yaaa inşallah bende gidecegim pazartesiAmin inşallah valla pazartesiyi iple çekiyorum :) inśalalh sağlıklıdır minik kurtçuk![]()
Sonuctan birbirimizi haberdar edelim canımYaaa inşallah bende gidecegim pazartesiAyy nasip kısmet ya Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Ben bugün test yaptım yine silik çıktı koyulaşmadı. Kimyasaldan şüphelendimSonuctan birbirimizi haberdar edelim canıminşallah ikimizinde sonucu iyi gelir
![]()
![]()
Pek birşey söylemedi bana. Daha çok yeni ne ultrasyonda ne altta güzukur kese bile henüz oluşmamış. Cuma tekrar test yap pazartesi yanıma gel dediSonuctan birbirimizi haberdar edelim canıminşallah ikimizinde sonucu iyi gelir
![]()
![]()
İnşallah tutunur hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırızBen bugün test yaptım yine silik çıktı koyulaşmadı. Kimyasaldan şüphelendim
Bak ekledim testleri. Doktorda bu ilacı verdi bebek tutunsun diye
İnşallah inşallah canımİnşallah tutunur hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız
Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalıkMaalesef gebelik yokinsallah besin uzerine yukselir
Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalıkElimizde 3 ihtimal var canım.
Bir; Hamile değilsin başka sorunlardan adet olmamış olabilirsin. Kist vs var mı kontrol ettirmekte fayda var. Kanda intihap vs olunca bile bu durumlar olabiliyor.
İkinci; Geç döllenme olabilir, eğer öyleyse haftaya kanda ve idrarda silik vererek kendini belli eder.
Üçüncü; Kimyasal gebelik geçirmiş ve hcg oranın yükselmişken şuan düşüyor olabilir, 2.39 ise 2-3 güne sıfırlanıp kanama yapacak olabilir.
Bana kalırsa 1 hafta daha bekle eğer testte yeniden hamile çıkmazsa adet söktürücü yazdır doktoruna![]()
Büyük ihtimal 3 bucuk haftalık :) Regl zamanınız geçti mi? Hayırlı olsunMerhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalık
Teşekkür ederim son adet tarihim 7 Aralık . Bı uygulama indirip son adet tarihime göre baktığımda 7 haftalık yazıyordu ama tabi büyük ihtimalle doğru değildir.Büyük ihtimal 3 bucuk haftalık :) Regl zamanınız geçti mi? Hayırlı olsunHcg 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyor... 2 günde bir %70'lik artıştan hesaplayıp ne zaman o zamana denk geliyorsa, ona göre doktora gidebilirsiniz.
Geç döllenme olabilir, doktor sana yazman gereken son adet tarihini ona göre hesaplayıp söylerTeşekkür ederim son adet tarihim 7 Aralık . Bı uygulama indirip son adet tarihime göre baktığımda 7 haftalık yazıyordu ama tabi büyük ihtimalle doğru değildir.Haftaya kontrole gideceğiz doktor bulabilirsek şimdiki doktorlardan bilgi alabilmek imkansız
![]()
Size birşey sormak istiyorum. Erken gebelik testleri sadece reglden öncesi için kullanılmıyor değil mi? Beklenen adet tarihinden sonra daha net sonuç verebilirGeç döllenme olabilir, doktor sana yazman gereken son adet tarihini ona göre hesaplayıp söyler![]()
Evet zaten erken gebelik dediğine bakma kaset testten daha iyi değil benim gözümdeSize birşey sormak istiyorum. Erken gebelik testleri sadece reglden öncesi için kullanılmıyor değil mi? Beklenen adet tarihinden sonra daha net sonuç verebilir
Dün sabah 6 da yapmıştım testi dikkatli bakmadım negatif görünce attım direk uykuluydum. Akşam aklıma geldi tekrar alıp baktığımda gölge farkettim. 6 gün geçti öyle yapılmış test. Sizce pozitif ihtimali var mıdır?Evet zaten erken gebelik dediğine bakma kaset testten daha iyi değil benim gözümdeAdet tarihi geçince en iyi sonucu veriyor hepsi..