Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2.4 çıkıp sonradan yukselip hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sisuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
217
174
53
Son adetimi 5 haziranda gördüm.hamilelikle ilgili şüphem vardı.kan testi verdim adet olmam gereken günden 1 gün sonra 2.4 çıktı.gec yumutladıgımı düşümüyorum.bu şekilde gec dollenme yaşayıp hamile kalan varmı aranızda yoksa umudu kesmeli miyim ?

gec yumurtlama olmadıysa dollenme de gec olmaz. yanı yumurtlama sonrası olsa olsa 24 saatın var elınde orda beklemıyor yumurta o yuzden o zaman dollenmelı. yumurtlama tarıhını kesın oldugunu dusundurten ne? test mı yaptın takıp mı ettırdın? benımkı duzenlı adet dıyorsan da 2 3 gun bıle coks ey degıstırır:)

Adet günüm geceli 4 gün oldu adetten bır hafta once yani 24 25 i gibi yumurtlama belirtilerim oldu hala adet olmadım yani ya adetim gecikti dolayısı ile gec yumurtlama oldu yada baska bir problem var bu yuzden sordum

Adet günüm geceli 4 gün oldu adetten bır hafta once yani 24 25 i gibi yumurtlama belirtilerim oldu hala adet olmadım yani ya adetim gecikti dolayısı ile gec yumurtlama oldu yada baska bir problem var bu yuzden sordum
o zaman adetın ssana gore gecıkebılır zaten. cunku 25 ı yumurtlama olsa 9 unda adet olursun . gec yumurtlamıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…