Beta hcg sonucum

melisaaydn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
4
0
1
25
merhaba kızlar beta hcg 0.689 çıktı doktor negatif sayılmıyor ama net hamilesin diyemem dedi adet düzensizliğim olduğu içinde bilemiyorum hamilemiyim aranızda bunu yaşayan varmı

Eklentiler

• IMG_1603.webp
    IMG_1603.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
merhaba kızlar beta hcg 0.689 çıktı doktor negatif sayılmıyor ama net hamilesin diyemem dedi adet düzensizliğim olduğu içinde bilemiyorum hamilemiyim aranızda bunu yaşayan varmı
0 la başlayan değerler negatiftir canım hatta 5 e kadar olan değerler negatiftir 5-10 arası tekrarlanması gerekir bir ihtimal diyerek. Nasıl bir doktormuş bu anlamadım :)

0 la başlayan değerler negatiftir canım hatta 5 e kadar olan değerler negatiftir 5-10 arası tekrarlanması gerekir bir ihtimal diyerek. Nasıl bir doktormuş bu anlamadım :)
merhaba bende pazartesi günü yaptırdım <5 çıktı ona bile şüpheli bakıyorlar nasıl sıfır küsürlü değere negatif diyemem demiş

0.689 negatif canım 5.0 ın altındaki tüm değerler negatif maalesef ama umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Merhaba
Üçüncü gün embriyo transferi oldum sekizinci gününe baktırdım beta 28,6 çıktı sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Back
X