Beta hcg 2.7

Gamze1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
147
11
13
27
Kızlar sürekli konu açıyorum kusura bakmayın . Adetim 1o gün geçti 7 defa idrar testi yaptım hepsi negatif . Bugün doktora gittim ultrasonda birşey göremedi kan tahlili yaptı .
Eve geldiğimde az kanamam başlamıştı. Şuan çok az .
Kan sonucum da 2.7 . Ne demek sizce .
Gebelik istemiyorum(

Gebe olmanız İÇİN en az 5’ve üzeri olması gerek kaç kere test yapmışsınız yok çıkmış hani şüphe düşürecek hiç bir şey kalmamış ki aklınızda ..

Benim de değerim 2.88 çıkmıştı ama adetten yaklaşık 1 hafta önceydi birkaç gün sonra tekrarladığımda 90 olmuştu.
sizin adet geçmiş yükselmez bence geç döllenme değilse tabi

Geç döllenme olsa kanama da olurmuydu kızlar kusura bakmayın tecrubesizim10 günüm de gecti

Geç döllenme olsa kanama da olurmuydu kızlar kusura bakmayın tecrubesizim10 günüm de gecti
Yerleşme kanaması olabilir belki
Bence emin olmak için tekrar kan tahlili yaptır

Ben ole değilimdir insallah . 2 cocugumda hamileyken hiç böle olmamıştı . Sizin kanamaniz hangi renki bide yoğunluğu nasildi

Kızlar dün gece lavaboya gittiğimde siyah akintim oldu . Bu sabaha az az kanamam var ve kaşıklarım çok agrioyardım edin ya niye oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…