• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2 günde 4 katı arttı bilgisi olan varmı??

Duygusuzkadinx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
49
-66
18
24
Merhaba kızlar .. adetime 5 gün kala mide bulantısı ve şişkinlik yaşadım şüphelendim kan verdim. İlk kan verdiğim tarih

8 mayıs 61,04 hcg çıktı
11 mayıs 281,1 hcg çıktı
sizce neden böyle yükseldi fazla mı normal mi 2 katı olması gerek diye biliyorum ve bat 13 mayıs battan önce bu şekilde yükselmesi fazla değilmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim çok endişeliyim…

Farklı yerlerde verdiysen kanı belki ondan olabilir bir diğer ihtimal de ikiz olabilir :)) hayırlı olsun canım

Yok aynı haatanede yakın saatlerde verdim canım .. ayy inşallah ikiz olabilir mi gerçekten.. dış gebelik mol gebelikte de hızlı artıyor internette oyle yazıyor çok endişelendim bir an da
Onlarda daha çok düzensiz artış, daha az artış olarak görülür ama çoklu gebeliklerde hep hcg olması gerekenden kat kat fazla artarak görülür. Olumsuzdansa hem olumlunun üstünde düşünmen daha iyi. Gebişsin sen olumsuzluklar iyi gelmez. Kiii ikiz olma ihtimali daha yüksek:))

Merhaba kızlar .. adetime 5 gün kala mide bulantısı ve şişkinlik yaşadım şüphelendim kan verdim. İlk kan verdiğim tarih

8 mayıs 61,04 hcg çıktı
11 mayıs 281,1 hcg çıktı
sizce neden böyle yükseldi fazla mı normal mi 2 katı olması gerek diye biliyorum ve bat 13 mayıs battan önce bu şekilde yükselmesi fazla değilmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim çok endişeliyim…
244 olması gerekirken 281 olmuş aslında çok fazla değil korkmayın dış gebelik de böyle olmuyor Mol gebelikte de afaki şekilde artıyor

Onlarda daha çok düzensiz artış, daha az artış olarak görülür ama çoklu gebeliklerde hep hcg olması gerekenden kat kat fazla artarak görülür. Olumsuzdansa hem olumlunun üstünde düşünmen daha iyi. Gebişsin sen olumsuzluklar iyi gelmez. Kiii ikiz olma ihtimali daha yüksek:))
İçimi ferahlattın canım çok teşekkür ederim 🥹💝

Back
X