Aynı durum bendede var ilki 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı inşallah yavrularimiz bizimledir benim de ilkinde neredeyse 3 kat artarken ikincis 1.4 kat arttıBeta HCG değerim 2 kat artmadı tüp Bebek yaptırmıştım 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi gerçekleşti 10. Gün lan verdim değerim 86 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 102 çıktı doktora söyledim beklenenden az 2 gün sonra tekrar verin dedi çok korkuyorum başına gelen varmı
İnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip ederAynı durum bendede var ilki 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı inşallah yavrularimiz bizimledir benim de ilkinde neredeyse 3 kat artarken ikincis 1.4 kat arttı
136degerle keseyi görmeniz imkansız 1500 de anca alttan 3000 usttu karindan gorebilirsiniz. Kan değerimi yalnis acabaİnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
Bilmiyorum şehir Hastanesi'ndeki doktor söyledi tüp Bebek doktorum başka şehirde henüz aramadım orayı136degerle keseyi görmeniz imkansız 1500 de anca alttan 3000 usttu karindan gorebilirsiniz. Kan değerimi yalnis acaba
Benim 88 e düştü maalesefİnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
Beta 3000 den önce keseyi kim nasıl gördü ? İmkansız yani . Hadi alttan kontrol deseniz onda bile 1500-2000 lerde görebiliyorlar. 136 betayla 11 mm kese de uyuşmuyor .İnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
Valla şehir hastanesi söyledi özel doktorumu aradım erken görünmüş olabiliyor dedi chatgpt ye sordum oda olabilir dedi doktor ayrıca yavaş yükseliyor 2 gün sonra tekrar verin dedi bakalım artık Rabbim nasip eder inşallahBeta 3000 den önce keseyi kim nasıl gördü ? İmkansız yani . Hadi alttan kontrol deseniz onda bile 1500-2000 lerde görebiliyorlar. 136 betayla 11 mm kese de uyuşmuyor .
Yalancı kese yada sıvı birikmesi olabilir
İnşallah tekrardan yükselirBenim 88 e düştü maalesef
Yok yükselmez yukselse bile zaten sağlıklı gebelik olabilme ihtimali yokİnşallah tekrardan yükselir
Rabbim hasretinize kavuştursun inşallah bebeğiniz sizinle olsunValla şehir hastanesi söyledi özel doktorumu aradım erken görünmüş olabiliyor dedi chatgpt ye sordum oda olabilir dedi doktor ayrıca yavaş yükseliyor 2 gün sonra tekrar verin dedi bakalım artık Rabbim nasip eder inşallah
Modunuzu düşürmeyin bazen yavaş yükselen beta da sağlıklı ilerleyebiliyorİnşallah tekrardan yükselir
Allah razı olsun sağolunModunuzu düşürmeyin bazen yavaş yükselen beta da sağlıklı ilerleyebiliyor
merhaba,Allah razı olsun sağolun
merhaba,
değerinizde artış var mı acaba durumunuz ned
Bugün kan verdim çok Şükür 330 olmuş cuma günü son kez vercem yine artış olursa Allah'ın izniyle ultrason için çağıracak doktor
Rabbim nasip eder yükselir inşallah o ne derse o olur bol bol dua edin inşallah değerleriniz çok güzel olur yavrunuzu kucağınıza alırsınızçok şükürr çok sevindimm
benimde artar mı acaba 24 ocak 39 / 26 ocak 46 çıktıbugun vericem tekrar
İnşallah Allah razı olsun güzel dualarınız içinRabbim nasip eder yükselir inşallah o ne derse o olur bol bol dua edin inşallah değerleriniz çok güzel olur yavrunuzu kucağınıza alırsınız