Beta HCG 2 kat artmadı

kubra3356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Beta HCG değerim 2 kat artmadı tüp Bebek yaptırmıştım 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi gerçekleşti 10. Gün lan verdim değerim 86 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 102 çıktı doktora söyledim beklenenden az 2 gün sonra tekrar verin dedi çok korkuyorum başına gelen varmı

Aynı durum bendede var ilki 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı inşallah yavrularimiz bizimledir benim de ilkinde neredeyse 3 kat artarken ikincis 1.4 kat arttı

Aynı durum bendede var ilki 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı inşallah yavrularimiz bizimledir benim de ilkinde neredeyse 3 kat artarken ikincis 1.4 kat arttı
İnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder

İnşallah bugünde kan verdim 136 olmuş HCG yavaş yükseliyor kese göründü 11mm ama neden HCG bu kadar yavaş inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
136degerle keseyi görmeniz imkansız 1500 de anca alttan 3000 usttu karindan gorebilirsiniz. Kan değerimi yalnis acaba

136degerle keseyi görmeniz imkansız 1500 de anca alttan 3000 usttu karindan gorebilirsiniz. Kan değerimi yalnis acaba
Bilmiyorum şehir Hastanesi'ndeki doktor söyledi tüp Bebek doktorum başka şehirde henüz aramadım orayı

Beta 3000 den önce keseyi kim nasıl gördü ? İmkansız yani . Hadi alttan kontrol deseniz onda bile 1500-2000 lerde görebiliyorlar. 136 betayla 11 mm kese de uyuşmuyor .

Yalancı kese yada sıvı birikmesi olabilir

Beta 3000 den önce keseyi kim nasıl gördü ? İmkansız yani . Hadi alttan kontrol deseniz onda bile 1500-2000 lerde görebiliyorlar. 136 betayla 11 mm kese de uyuşmuyor .

Yalancı kese yada sıvı birikmesi olabilir
Valla şehir hastanesi söyledi özel doktorumu aradım erken görünmüş olabiliyor dedi chatgpt ye sordum oda olabilir dedi doktor ayrıca yavaş yükseliyor 2 gün sonra tekrar verin dedi bakalım artık Rabbim nasip eder inşallah

Rabbim hasretinize kavuştursun inşallah bebeğiniz sizinle olsun

Bugün kan verdim çok Şükür 330 olmuş cuma günü son kez vercem yine artış olursa Allah'ın izniyle ultrason için çağıracak doktor

Bugün kan verdim çok Şükür 330 olmuş cuma günü son kez vercem yine artış olursa Allah'ın izniyle ultrason için çağıracak doktor

çok şükürr çok sevindimm

benimde artar mı acaba 24 ocak 39 / 26 ocak 46 çıktı bugun vericem tekrar

çok şükürr çok sevindimm

benimde artar mı acaba 24 ocak 39 / 26 ocak 46 çıktı bugun vericem tekrar
Rabbim nasip eder yükselir inşallah o ne derse o olur bol bol dua edin inşallah değerleriniz çok güzel olur yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Rabbim nasip eder yükselir inşallah o ne derse o olur bol bol dua edin inşallah değerleriniz çok güzel olur yavrunuzu kucağınıza alırsınız
İnşallah Allah razı olsun güzel dualarınız için

Kızlar benimde
11. Gün 26 ocak : 314
28 ocak: 450

31 ocağa tekrar istedi böyle olup düzelen varmı ya çok korkuyorum iki kaybım oldu aynı şekilde

`