Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç döllenme yaşayanlar hcg değeri 20.46 çok mu düşük yarın yine baktıracam katlanmaz diye çok korkuyorum.Döllenme adetimden en fazla 9 gün önce gerceklesti eşim göreve başka yere gitmişti
inş artar canım sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızcnm benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikince kan verdim 26,5 çıktı 4 gün sonra tekrar yaotırdım ve 190,5 olmuş doktor artışın gayet güzel olduğunu söyledi 2 günde bi 2 kat artması gerek 10 gündür gitmiyorum doktora çarşamba kese için gidecem inşallah seninkide güzel güzel yükselir merak etme korkma yani
geç döllenme yaşayanlar hcg değeri 20.46 çok mu düşük yarın yine baktıracam katlanmaz diye çok korkuyorum.Döllenme adetimden en fazla 9 gün önce gerceklesti eşim göreve başka yere gitmişti
Cnm 5 yukarı değerler hamilelik olduğunun gostergesidir inşallah degerin katlayarak dewam eder allahim kucağına almayi nasip etsingeç döllenme yaşayanlar hcg değeri 20.46 çok mu düşük yarın yine baktıracam katlanmaz diye çok korkuyorum.Döllenme adetimden en fazla 9 gün önce gerceklesti eşim göreve başka yere gitmişti
Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza olsun inşallahCnm benim adetim 10 gun gectgnde hcg 58.93 du
Rabbime sukurler olsnki oglusumu kucagma aldim 13 gnluk oldu :)
Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza olsun inşallah
Kızlar 4 günde 20.46 dan 277.89 e çıkmış nasılğleden sonra doktora soracam
çok güzel hayırlısı olsunKızlar 4 günde 20.46 dan 277.89 e çıkmış nasıl öğleden sonra doktora soracam
sağol canım yarın yine test verecem ona göre doktor kese için tekrar randevu verecekmişçok güzel hayırlısı olsun
sağol canım inş sağlıklıdır daha rahatlayamadımGayet guzel cnm iki gunde iki kati artmasi gerekiyo mesela senin 20 den iki gnde 40 4 gnde 80 olmsi gtekiodu super yani hayrli olsn
sağol canım inş sağlıklıdır daha rahatlayamadım
Rahayla cnm kasma kendni benmde 58di uc gm snra 206 olmstusağol canım inş sağlıklıdır daha rahatlayamadım
çok güzel hayırlısı olsun
Rahayla cnm kasma kendni benmde 58di uc gm snra 206 olmstu
277 den 2 günde değerim 854.29 a yükseldi öğleden sonra kese için randevu verecek bakalım