beta-hcg 20.46

terke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
189
26
43
35
geç döllenme yaşayanlar hcg değeri 20.46 çok mu düşük yarın yine baktıracam katlanmaz diye çok korkuyorum.Döllenme adetimden en fazla 9 gün önce gerceklesti eşim göreve başka yere gitmişti

geç döllenme yaşayanlar hcg değeri 20.46 çok mu düşük yarın yine baktıracam katlanmaz diye çok korkuyorum.Döllenme adetimden en fazla 9 gün önce gerceklesti eşim göreve başka yere gitmişti

cnm benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikince kan verdim 26,5 çıktı 4 gün sonra tekrar yaotırdım ve 190,5 olmuş doktor artışın gayet güzel olduğunu söyledi 2 günde bi 2 kat artması gerek 10 gündür gitmiyorum doktora çarşamba kese için gidecem inşallah seninkide güzel güzel yükselir merak etme korkma yani

cnm benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikince kan verdim 26,5 çıktı 4 gün sonra tekrar yaotırdım ve 190,5 olmuş doktor artışın gayet güzel olduğunu söyledi 2 günde bi 2 kat artması gerek 10 gündür gitmiyorum doktora çarşamba kese için gidecem inşallah seninkide güzel güzel yükselir merak etme korkma yani
inş artar canım sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Cnm benim adetim 10 gun gectgnde hcg 58.93 du
Rabbime sukurler olsnki oglusumu kucagma aldim 13 gnluk oldu :)

Cnm 5 yukarı değerler hamilelik olduğunun gostergesidir inşallah degerin katlayarak dewam eder allahim kucağına almayi nasip etsin

Kızlar 4 günde 20.46 dan 277.89 e çıkmış nasılğleden sonra doktora soracam

Gayet guzel cnm iki gunde iki kati artmasi gerekiyo mesela senin 20 den iki gnde 40 4 gnde 80 olmsi gtekiodu super yani hayrli olsn

277 den 2 günde değerim 854.29 a yükseldi öğleden sonra kese için randevu verecek bakalım

Ck gzel ilerliyo cnm rabbim sana bagslasin bebisini sag salim kucagna aldign gnleride gstersn ins bebegni gorursun gzlce ;)

7, post: 37634007, member: 551102"]Ck gzel ilerliyo cnm rabbim sana bagslasin bebisini sag salim kucagna aldign gnleride gstersn ins bebegni gorursun gzlce :KK66:[/QUOTE]
İnsallah canim amin darisi tum bebek isteyenlere

Merhabalar Herkese;

Umarım istediğimiz bebeklere bir an önce kavuşuruz. 3 aylık evliyim ve hiç korunmadık. İlk ay zaten yumurtlama zamanıma göre hamile kalabileceğim bir zamanda evlenmedik. Geçen ay ise tutturamadık. 30 günde bir adet oluyorum, düzensizliğim genelde olmaz. Son adet tarihim 8 Ekim. Ve adetim bu ay 4 gün geçtikten sonra kanda beta hcg testi yaptırdım. Sonucum 49,21 ve referans değeri ise 5,3. Bugün doktora gittim ve hormon değerimin çok düşük olduğunu, takip etmek gerektiğini söyledi. Yarın tekrar yaptıracağım. Gebe miyim değil miyim diye sorduğumda ise test sonucunun pozitif olduğunu fakat sağlıklı bir gebelik mi değil mi şu an anlaşılamadığını söyledi. Adet gecikmeme göre 3 haftalık hamile olduğum sonucu çıkıyor ortaya. Doktor alttan ultrasonla baktı ve keseyi görmediğini söyledi. Bu normal mi? Ne düşüneceğimi şaşırdım. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Umutlu mu olmalıyım yoksa boş hayaller kurmamalı mıyım?

Sevgilerimle;

Back
X