Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söylüyorsun ben şimdiden çok yıprattım kendimi... engel olamıyorum kendime en iyisi oturup bol bol dua etmek. teşekkür ederim canım içten cevabın için :)Canım bu kadar ince hesaplarla uğraşma yoksa hamileliğin sonuna kadar çok yorulur ve yipranirsin onun zaten dünyada yiyecek ekmeği varsa hic bisey engel olamaz gelir.ki zaten bi sorun olsa doktorun zaten söyler sen niye bunlar için sürekli endiselenip hem vücudunu hem bebisini strese sokuyosunki?
Canim adet olunacagi gun 100 civari olmaliymis.eger gec dollenme olmadiysa.benim 2tane yerleemeden dusugum oldu.ilki 20ydi ikincisi 10ndu.sonuc dusuk.ilkinde 200u bile bulmuştu. 6haftalik olunca bitti.hala aglarim aklima gelince. yani kanamanin ne zaman olacgi belli olmuyor.hcg ile alakali degil kanama.kanma olunca sayilr düşmeye başlıyor. yada bir iki gun öncesinden sayilar azaliyor.ins seninki geç dollenmeir.yumurtlma zamanini biliyormusunKizlar endiseliyim yarin ilk dr randevum var adet olacagim ilk gun degerim 20,59 cikti. Bu deger normal mi? Kotu bir sey olsa kanamam olurdu sanirim di mi ?
Uzerinden baya gecmis. Sna bunlari uzul diye demiyorum canim ynlis anlama lütfen. ama ben cok kaptirdim kendimi doktorlar bana bunlari demesine.rgmen.bebek kiyafetleri filan aldim.dusunce cok üzüldüm. herseyin olabilecegini unutma.ayrica belki sen yumurtlama gününü yanlı s biliyorsun.oda varayın 16sıydı sanırım yumurtlama zamanım.
Ayy canim sakin oyle yapma stres dusuk sebebidir.ben nacizane kendini cok baglama diyorum.bu herkese tavsiyem.ben bugune gore soyledim degerini.aradan 3gun gecmis.yarin o zaman degerin 70filan ise sorun yok.üzülme bunları söyledin diye ben zaten ota moka ağlıyorum bugünlerde sen de üstüne geldin :) ben ayın 30unda adet olacaktım testi o gün yaptırdım, yarın gidicem dr a da. burada bi kaç kişiyle konuştum adetlerinin ilk günleri değerleri benimki gibiymiş o yüzden içim de hem korku hem ümit var...
Ins bi problemcikmaz.hr iki gunde bir artisin n az % 70 olmaliymis.illa iki kat olcak diye üzülme. hakkind hyirlisi olsunikinci beta hcg yi yaptırmadım yarın yaptıracağım inşaallah artmıştır, dua edip tevekkül edeceğim yapcak başka bişey yok
Benim ade t gecikmesinin ertesi gunu 17cikmisti.Allah gonlune gore versin.henüz ikinci beta hcg yi yaptırmadım yarın yaptıracağım inşaallah artmıştır, dua edip tevekkül edeceğim yapcak başka bişey yok
amin canım hepimizin. peki şimdi ne durumdasın ?Benim ade t gecikmesinin ertesi gunu 17cikmisti.Allah gonlune gore versin.
Devam ediyor hamileligim.kafana sakin takma o deger hizla yukselir zaten.banada demisti laboratuvardaki dangalaklar degerin cok dusuk falan diye.korkmustum bende.meger hamilelik cok yeni oldugu icin oyleymis.zaten testte bile cizgi varla yok arasinda cikmisti.hatta cizgi varmi yokmu teredutte kalmistik esimle.amin canım hepimizin. peki şimdi ne durumdasın ?
Oooo cok cok iyi tatlim hayirli olsun.kazasiz kucagina al ins.hic korkma hersey yolundakızlar beta hcg 91,16 çıkmış artış nasıl