• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 20.73

Çocuk dusunuyormuydun
Düşünüyorum ama olmuyor diye bişey yok şuanlık zaten ilk kez korunma olmadan oldu ve o yüzden tuhafıma gidiyor hiç böyle olmazdı şuan bile göğüslerim sızlıyor ve ben hemşireyim belirtileri biliyorum kafam o yüzden çok karıştı eğer geç döllenme olduysa değer daha bıgün yükselmeye başlayacaktır

Merhaba yazıların hepsini okumadım ama çok az artış ve kanama lekelenme (bitmiş bile olsa) dış gebelik ihtimali de var benimde aynı şekilde oldu Dr bir hafta oyaladı beni senin ki de öyle olacak diye demiyorum belki normale döner belki kimyasaldir ama dış gebelik ihtimalini de düşünün iki günde bir kan vermeye devam edin bir hafta beklemeyin lütfen

Düşünüyorum ama olmuyor diye bişey yok şuanlık zaten ilk kez korunma olmadan oldu ve o yüzden tuhafıma gidiyor hiç böyle olmazdı şuan bile göğüslerim sızlıyor ve ben hemşireyim belirtileri biliyorum kafam o yüzden çok karıştı eğer geç döllenme olduysa değer daha bıgün yükselmeye başlayacaktır
Evet olabilir canım

10 gün bekleme 2 gün sonra ver ve aynı saatte aynı yerde ver mutlaka

Gebelik testinde negatif çıkıyor neden
İdrarda mı? Akşam yaptıysanız belki çok dilüedir. Ya da gerçekten kimyasal oldugu icin değer yükselmeyip düşmüştür. teslerin belli bir sınırı var bazısı 20 üstünü algılıyor bazısı 10 üstünü gibi.

İdrarda mı? Akşam yaptıysanız belki çok dilüedir. Ya da gerçekten kimyasal oldugu icin değer yükselmeyip düşmüştür. teslerin belli bir sınırı var bazısı 20 üstünü algılıyor bazısı 10 üstünü gibi.
Daha dün verdim canm yukselmis 39.40 olmuş pazartesi tekrar gidicem

Daha dün verdim canm yukselmis 39.40 olmuş pazartesi tekrar gidicem
Yorumlarını okudum canım, çok sağlıklı yükselmediği için düşme ihtimali var diye dedim. Ya da dediğim gibi hassasiyeti farklıdır testinizin. Üzerinde yazar aslında.. bir de akşam idrarı oldugu icin de dilüe oldugu için olabilir.

Merhabalar 10 yıldır çocuğum olmuyordu 3 yıl önce tüp bebekle kızıma kavuştum korunmuyorduk ve hamile olduğumu ögrendim pazartesi günü beta 186 progestan 10.2 bugün tekrarladım 48 saat sonra beta 422 progestan 11.5 çıktı hala şoktayımmm progestan değeri normal mi arkadaşlar

Back
X