beta-hCG 21.61 hamile olma ihtimalim yüzde kaç olabilir??

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.421
50.809
798
küçük bir ilçede yaşıyorum hastanede jinekolog yok acilde test yaptırdım ve beta-hCG 21.61 kan değeri çıktı.doktor net birşey söyleyemem dedi kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.sizin tecrübelerinize göre fikir almak istiyorum hamile olabilir miyim??

Hamilesiniz. Ultrasonda kese gorulunce gebeliginiz kesinlesir. Henuz cok yeni gebelik.

ama acildenn çıkınca hamilelik testi aldım negatif çıktı..ümitlenmekte istemiyorum inşallah dediğiniz gibidir de :)

ama acildenn çıkınca hamilelik testi aldım negatif çıktı..ümitlenmekte istemiyorum inşallah dediğiniz gibidir de :)
Cunki degeriniz cok dusuk. O nedenle.henuz idrarda cikmaz. Iki gun sonra sabah idrariyla test yapin pozitifi gorursunuz. Zaten onemli olan kan testi.

Tebriklerrr benimde 20.06 cikmisti suan 8 haftalik gebeyim

Tebriklerrr benimde 20.06 cikmi
kaçıncı haftada canım?

Adetime 2 gun kala cikmisti o deger..

Canm önemli olan değerin artması suan ya cok yeni döllenme olmuştur yada kimyasal gebeliktir henüz ultrasonda görülmez bence yarın tekrar jan testi yaptır umarım artış olur ve gebeligin ilerler hakkında hayırlısı olsun
ha bide bu değer 1500 üzerine çıkınca bebegin kesesi olusur ondan önce başka ilçeye dr a gitmene gerek yok

benim batıma 5 gün varken 13 çıkmıştı , bugün tekrar yaptır arttıysa gebelik sağlıklıdır.
Kanda idrardan daha önce çıkıyor

Arkadaşım hamilelik belirtileri bölümünde benim açtığım konu var beta hcg degerim nasil yorumlanmalı sizce diye
Mutlaka o konuya bak. Ben 10.81 ken öğrendim ve düşün geçen perşembe kalp atislarini duydum

Önemli olan değerin kaç olduğu değil ikiye katlanarak artıp atmaması.
Testin tekrarlanması lazım katlanıyorsa hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…