- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunki degeriniz cok dusuk. O nedenle.henuz idrarda cikmaz. Iki gun sonra sabah idrariyla test yapin pozitifi gorursunuz. Zaten onemli olan kan testi.ama acildenn çıkınca hamilelik testi aldım negatif çıktı..ümitlenmekte istemiyorum inşallah dediğiniz gibidir de :)
küçük bir ilçede yaşıyorum hastanede jinekolog yok acilde test yaptırdım ve beta-hCG 21.61 kan değeri çıktı.doktor net birşey söyleyemem dedi kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.sizin tecrübelerinize göre fikir almak istiyorum hamile olabilir miyim??![]()
kaçıncı haftada canım?Tebriklerrrbenimde 20.06 cikmisti suan 8 haftalik gebeyim
küçük bir ilçede yaşıyorum hastanede jinekolog yok acilde test yaptırdım ve beta-hCG 21.61 kan değeri çıktı.doktor net birşey söyleyemem dedi kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.sizin tecrübelerinize göre fikir almak istiyorum hamile olabilir miyim??![]()
kaçıncı haftada canım?
Arkadaşım hamilelik belirtileri bölümünde benim açtığım konu var beta hcg degerim nasil yorumlanmalı sizce diyeküçük bir ilçede yaşıyorum hastanede jinekolog yok acilde test yaptırdım ve beta-hCG 21.61 kan değeri çıktı.doktor net birşey söyleyemem dedi kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.sizin tecrübelerinize göre fikir almak istiyorum hamile olabilir miyim??![]()
dün akşam tahlil yapılmıştı bugün mü yaptırsam yoksa yarını mı beklesemÖnemli olan değerin kaç olduğu değil ikiye katlanarak artıp atmaması.
Testin tekrarlanması lazım katlanıyorsa hamilesin.
dün akşam tahlil yapılmıştı bugün mü yaptırsam yoksa yarını mı beklesem
bugün 66.7 çıktı
teşekkür ederim.normalde iki günde iki katına çıkmıyor muydu? fazla gibi geldi banaDeğerin düzenli artmış gibi görünüyor... Tebrikler...
teşekkür ederim.normalde iki günde iki katına çıkmıyor muydu? fazla gibi geldi bana
bugün 66.7 çıktı
Artisin normal telaslanma. En az iki kat olmali.teşekkür ederim.normalde iki günde iki katına çıkmıyor muydu? fazla gibi geldi bana