beta hcg 217.8

demet58

Kalbimin Tek Sahibi KOCİŞİMM
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
10
4
32
kızlar adetım 1 gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım beta hcg 217.8 cıktı değer bana dusuk gıbı geldı ovulasyon testı kullanmıstım sat 12 mayıs ovulasyon 26 mayıs dr tatmın eden acıklama yapmadı 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi sizce bu deger normalmi?

kızlar adetım 1 gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım beta hcg 217.8 cıktı değer bana dusuk gıbı geldı ovulasyon testı kullanmıstım sat 12 mayıs ovulasyon 26 mayıs dr tatmın eden acıklama yapmadı 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi sizce bu deger normalmi?
merhaba ben de BAT gununde test yaptirdim sonucum 205.53 ckti acaba degerlerimoz yakin diye yazmak istedm acaba bir problem yasadiniz mi?

205 e bile sikinti olrmu diyosunuz ya hayretle okuyorum :)
Hemde adet gunu veya oncesi cikan bi sonuca benm adetm 10 gn geciktiginde degerim 58 di .
Ve rabbime sukur ki 9 aylik bi oglum var .
Cok fazla takilmayin su degerlere onemli olan ultrasn

205 e bile sikinti olrmu diyosunuz ya hayretle okuyorum :)
Hemde adet gunu veya oncesi cikan bi sonuca benm adetm 10 gn geciktiginde degerim 58 di .
Ve rabbime sukur ki 9 aylik bi oglum var .
Cok fazla takilmayin su degerlere onemli olan ultrasn
Masallah canim allah bagislasin evladini :KK200: ben boraz tecrubesizim de o yuzden bilemedm aksam tatile cikiorm doktora da 1 haftadan once gorunemiycegim icin sizin tecrubelerinizden faydalanmak istedim aklimda kalmasn diye..tesekkur ederim icime su serptin:KK49:

Masallah canim allah bagislasin evladini :KK200: ben boraz tecrubesizim de o yuzden bilemedm aksam tatile cikiorm doktora da 1 haftadan once gorunemiycegim icin sizin tecrubelerinizden faydalanmak istedim aklimda kalmasn diye..tesekkur ederim icime su serptin:KK49:

Amin canim sagol.
Kafana takma gayet guzel bi degerin var .
Hcg okdrda onemli degl zaten onemli olan ultranda keseyi bebegi gormek.
Sende insllah sagsalim kucgna alirsin cnm can sklck bi durum yk icini ferah tut

X