Beta hcg 223,81 den 365,84 e yükselmiş sadece:(

Nowaybabe

Guru
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.398
20.837
308
Kızlar merhaba ilk öğrendiğimde 31.4 tü fakat adetime 2 gün kala öğrenmiştim sonra 95,65 oldu sonra 223,81 oldu bugün ise 365,84 doktor az yükselmiş tekrar yapalm 2 gün sonra dedi ama ben çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı

Aynı yerde mi yaptırdığınız testleri? hastanelerde farklı farklı oluyor aralıklar.

Tam yüzde altmış artmış. en az bu oranda artması beklenir. inşallah sağlıklı artar.sağlıklı beslenmeye çalışın.

Adetin kaç gün geçince 223 ve 365ti canım

Bekle gayet normal bir artış endiselenme moralini bozcak bişey yok yüzde atmis artış yeterli

Çok teşekkür ederim canım ama doktorda az artmış dyince endişeleniyor insan ister istemez hayırlısı tabi herşeyin
Benim diğer gebelikte aynıydı doktor gelişmeyen iç gebelik dedi kürtaj yaptı parça unuttu başka bir doktora gittim 206 idi 330olmustu diğer doktor normal gebelik olabilirdi dediğinde mahvildum lütfen bekle başka doktora git lütfen benim hala vicdan azabı çekiyorum keşke başka doktora gitseydim diye

Canım hayırlısı buymuş demek ki lütfen üzülme artık bebişini etkilemesin benim iki katı artyordu sadece son testte bu kadar arttı yarın tekrar gitcem inşallah artmştır

Canım hayırlısı buymuş demek ki lütfen üzülme artık bebişini etkilemesin benim iki katı artyordu sadece son testte bu kadar arttı yarın tekrar gitcem inşallah artmştır
Lütfen olumsuz bişey derse desin başka doktora git sakın dokundurma bebeğine benim basiretim bağlandı o an nasip olmadı gidemedim gozunu seviyim başka doktora da danış sor araştır

Nasip canım. Kısmet çok şükür şuan tekrar hamileyim ama çok zor bir süreç atlattım halada pişman olduğum birçok şey var

Nasip canım. Kısmet çok şükür şuan tekrar hamileyim ama çok zor bir süreç atlattım halada pişman olduğum birçok şey var
İşte malesef herşeyi kontrol altına alamıyoruz canım üzülme o yüzden ama tavsiyen içiç çok çok teşekkür ederim olumsuz bişey derse bide başka doktora görüncem bakalım

benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde 253 dü 2 gün sonra 550 lere çıkması gerekirken 363 e yükselmişti, dış gebelikten şüphelendiler takip edelim dediler tekrar 1 gün sonra yaptık normal artışa geçti, şimdi 5 aylık olduk bile :) umarım sizinde düzenli artar..

Aldım şimdi sonucu çok şükür düzgün şekilde artmış cumartesi keseyi görcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…