Beta hcg 24,84??

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
Selam kızlar 3 ağustosta 5.gün embriyosu transferim olmuştu. Bugün test günümdü. Sabah kan sonucumu aldım. 24,84 çıktı. Doktorum sonucun pozitif ama tam istedikleri değer olmadığını, 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Çok korkuyorum sağlıkla ilerlemez diye hevesim kursağımda kaldı. Sorum şu benim gibi düşük değerle başlayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu 🙏😔

5.gün embriyosu için değeriniz gerçekten düşük maalesef..Ama inşallah değerleriniz yanıltır ve hızlıca yükselmeye başlar

Canım tüp bebek yaptirmadigim için hicbi fikrim yok ama yaptıranlardan gördüğüm kadarıyla düşük bı değer ama önemli olan bu değerin artması artarsa eğer problem yok demektir yarın testi verip bakman gerekiyor 1 gün daha sabır

Bu değerlerle hamileliği devam eden çok arkadaş var. Önemli olan artışı iki gün sonra net bşy çıkar ortaya bence çok çok kötü değil

Canım tüp bebek yaptirmadigim için hicbi fikrim yok ama yaptıranlardan gördüğüm kadarıyla düşük bı değer ama önemli olan bu değerin artması artarsa eğer problem yok demektir yarın testi verip bakman gerekiyor 1 gün daha sabır
Evet yarın sabah tekrarlamamı istedi doktor canım hayırlısı bakalım 🙏😔

İnşallah canım benimde sağlıkla devam eder, doktor pek umut verici konuşmadı çok nadir bu değerlerde sağlıklı gebelik devam ediyor dedi
Kan sulandırcı kullanıyo musun? Bi arkadaşım 10. Gün 9la öğrendi değer ikiye katlanmadı kalitesi düşüktü embriyonun biraz ondandır dedik. İğneye başladı sağ salim doğum yaptı bazen rahme giden kan akışı iyi olmayınca da olabiliYor. Bu dönemde bol su içmeli 2.5 3lt

Kan sulandırcı kullanıyo musun? Bi arkadaşım 10. Gün 9la öğrendi değer ikiye katlanmadı kalitesi düşüktü embriyonun biraz ondandır dedik. İğneye başladı sağ salim doğum yaptı bazen rahme giden kan akışı iyi olmayınca da olabiliYor. Bu dönemde bol su içmeli 2.5 3lt
Kullanmıyorum canım bir şey demedi doktor bol bol su içmeye çalışıyorum ama 😌

canım ınsallah herşey gönlünce olur. bende regli bekliyorum .2. transferımı olacagım. Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
İnşallah senin sağlıkla tutunur canım benim kimyasal oldu ne yazık ki bugün regl oldum 1 ay aradan sonra son kalan dondurulmuş embriyo mu transfer olcam kısmetse 🙏😔

Back
X