- 16 Haziran 2021
- 24
- 12
- 8
- 30
- Konu Sahibi Efulimm4235
-
Var 5 7 10 15 vsvs daha düşükleri de var önemli olan 2 gün sonr iki katı artmasıMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
Evet tekrar kan verin zaten bi anda hızla artıyorAnladım cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrar kan vereyim ozaman
canım senin gene iyi benim 5,47 çıktı sabırsızlıkla bekliyorum yükselmesini sabah tekrar test yapacaktım işe yetişemem diye bu akşama kaldı inşallah yükselir bekleyen herkesin kiMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
doktora girmedim ki ben ama instagramdan doc. dr. mehmet fatih karslı var onu takip ediyorum ona sordum gebelik var ama ya çok yeni yada kimyasal olabilir dedi beta kontrolü yapmalıyım bu akşam kısmetse tekrar baktırıcam adetim de 2 gün gecikti hayırlısı olsun hakkımızda canımInsallah canım Rabbım sana da bana da bekleyen herkese guzel haberler almayı nasip etsin doktor gebelık var dedi mi sana da peki
doktora girmedim ki ben ama instagramdan doc. dr. mehmet fatih karslı var onu takip ediyorum ona sordum gebelik var ama ya çok yeni yada kimyasal olabilir dedi beta kontrolü yapmalıyım bu akşam kısmetse tekrar baktırıcam adetim de 2 gün gecikti hayırlısı olsun hakkımızda canım
Normal canm benmde öyleydi 25 cıkmstı 2 gun sonra 150 lere cıkmstı. Sonuc 3 yasnda oglum varMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
Deger birden bire binlere çikmazki. Yavaş yavaş artar. Ben 19la ogrendim mesela hem de ikiziMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
Hayirli olsunMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
Cok sukur canım Rabbım uzun saglıklı ömürler versin ogluna Rabbım bizlere de nasip etsin ınsallahNormal canm benmde öyleydi 25 cıkmstı 2 gun sonra 150 lere cıkmstı. Sonuc 3 yasnda oglum var
Tesekkur ederimHayirli olsun
Maşallah Rabbım bizlere de nasip etsin ilk olunca biraz tedirgin oluyor insanDeger birden bire binlere çikmazki. Yavaş yavaş artar. Ben 19la ogrendim mesela hem de ikizi
Tatli heyecanlarMaşallah Rabbım bizlere de nasip etsin ilk olunca biraz tedirgin oluyor insan
Aminnn canım ınsallah Cok tesekkur ederimTatli heyecanlarInsaAllah guzel ilerler sağlicakla kucağina alirsin
Normal canm benmde öyleydi 25 cıkmstı 2 gun sonra 150 lere cıkmstı. Sonuc 3 yasnda oglum varMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
Amiin canım. İnşallahCok sukur canım Rabbım uzun saglıklı ömürler versin ogluna Rabbım bizlere de nasip etsin ınsallah
Aminnn canım ınsallah gönlündekini Rabbım nasip etsin sana daNormal canm benmde öyleydi 25 cıkmstı 2 gun sonra 150 lere cıkmstı. Sonuc 3 yasnda oglum var
Amiin canım. İnşallahRabbim isteyen herkese versin nasip etsin banada ikinciyi versin inşallah
Ben 13.3 ile 2 gün sonra 81.6 idi :)Merhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?