• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta-Hcg 26.85

kedilihayat

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
19
9
6
27
Dondurulmuş embriyo transferi oldum 12.gün verdiğim kan 26.85 çıktı henüz doktora sormadım yarın gideceğim kimyasal veya dış gebelik olabilirmiş bu şekilde düşük sonucu olup hamile olan var mı yarın cevabımı alacağım ama bir gün bile olsa beklemek zor oluyor

Dondurulmuş embriyo transferi oldum 12.gün verdiğim kan 26.85 çıktı henüz doktora sormadım yarın gideceğim kimyasal veya dış gebelik olabilirmiş bu şekilde düşük sonucu olup hamile olan var mı yarın cevabımı alacağım ama bir gün bile olsa beklemek zor oluyor
3.gün embriyosu mu? 3.gün embriyosu ise daha geç tutunuyor.
Sonucunuzu hemşireye falan gönderemiyor musunuz? Doktorunuza gösterir belki.
Çok düşük değerlerle başlayıp yükselen insanlar var.
Stres yapmayın. İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur 🤲🏻💫

Benim 6.gün embriyosu 11.gün 19,26 geldi katlanarak ilerledi bi şekilde ama belli bi yerden sonra yavaşladı kalp atışı olmadı ve düşük yaptım

Sonucunuz nedir artış oldumu

Bugün verdiğim test sonucu 170 çıktı takip ediliyor bu şekilde yaşayan çoğu kişinin düşükle sonuçlanmış ama sonradan değerleri yükselenler de olmuş bir umut bekliyoruz
Artışınız güzel görünüyor içinizi ferah tutun sımsıkı size tutunacaktır inşallah bir kaç soru sorsam size kan testinden önce en erken ne zaman idrar testi yaptınız birde hiç belirtiniz varmıydı benim hiç yok yani gögüs hassasiyetim dahi yok merak ediyorum

Artışınız güzel görünüyor içinizi ferah tutun sımsıkı size tutunacaktır inşallah bir kaç soru sorsam size kan testinden önce en erken ne zaman idrar testi yaptınız birde hiç belirtiniz varmıydı benim hiç yok yani gögüs hassasiyetim dahi yok merak ediyorum
3 kere idrar testi yaptım kan vermeden önce hepsi negatif çıkmıştı pek bir belirti yoktu şu an biraz göğüslerde hassasiyet var

Back
X