- 31 Ekim 2025
- 37
- 9
- 1
- 19
- Konu Sahibi eftelyacandan
Beta hcg 2884 kaç haftalık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim test verdim de doktora gidesiye kadar heyecanlandım4 haftalık canım
Dün verdim bugün çıktıNe zaman vermistiniz bu testi
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayın hcg ye göre değil daha doğru sonuç alırsınızBeta hcg 2884 kaç haftalık oluyor
23 eylül bugün tam 6 haftalık oluyor adete göreyse :)Son adet tarihin ne?
Teşekkür ederim 6 haftalık oluyor tam bugün o zaman 23 eylüldü :)Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayın hcg ye göre değil daha doğru sonuç alırsınız
Hiç Belirtin veya farklı hissettiğim bir şey oldumuTeşekkür ederim 6 haftalık oluyor tam bugün o zaman 23 eylüldü :)
Ben Perşembe kan verdim 1677 çıktı dün kan verdim 4150 çıktı ama bu gece kanamam oldu yarın doktor randevum var çok korkuyorum ve hiç uyumadımHiç Belirtin veya farklı hissettiğim bir şey oldumu
Benimde son adet tarihim 25 EylülTeşekkür ederim 6 haftalık oluyor tam bugün o zaman 23 eylüldü :)
Elbette karnım fazla şişti patlacak gibi hissediyordum ve sabah bulantılarım oluyordu, karnımın sağ alt kısmı ağrıyordu, bebek ordan tutunmuş sanırım, beyaz akıntılarım artmıştı şefaf bir şekilde, 14 gün civarı geç kaldı 10. Gün test yaptım pozitif çıktı 11. Gün tekrar yaptım yine pozitif çıktı dün de test verdim kan idrar 2884 çıktı işteHiç Belirtin veya farklı hissettiğim bir şey oldumu
Korkma belki yerleşme kanamasından dolayıdır olabilir, stres olma. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olur kötü birşey yokturBen Perşembe kan verdim 1677 çıktı dün kan verdim 4150 çıktı ama bu gece kanamam oldu yarın doktor randevum var çok korkuyorum ve hiç uyumadım
Yerleşme kanaması adete yakın olurmuş benim adet günün 11 gün oldu geçeli düşük olurmu diye çok ama çok korkuyormKorkma belki yerleşme kanamasından dolayıdır olabilir, stres olma. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olur kötü birşey yoktur![]()
Bende hiç bir belirti yok. ÜstelikHiç Belirtin veya farklı hissettiğim bir şey oldumu
Evet sat.a göre hesaplanr, hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla gelişir inşallah23 eylül bugün tam 6 haftalık oluyor adete göreyse :)
Amin inşallah teşekkür ederimmmEvet sat.a göre hesaplanr, hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla gelişir inşallah