Beta hcg 3.76

Kesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyor 😍kaç gün gecikmeniz oldu? bence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım 🫠

Kesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyor gibi 😍 bence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım 🫠
Bir de kaç günlük gecikmeniz var

Kesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyor gibi 😍 bence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım 🫠
Yani aradaki kanamam aslında tüm düzeni bozdu ama ara kanamaya göre alırsam 2 gün gecikme. Bugün bir doktora gittim en azından yönlendirme için ama bana menopoz olabilir gibi saçma sapan Bi yorumda bulundu kaldı ki 1 aylık düzensizliğim dışında hiçbir sorunum yokken ve yaşım daha 34 resmen alt üst oldum 😪 Haftaya tekrar kan vereceğim sonrasında inşaallah artışım devam ediyor ise özelde takip istediğim doktora gitmeyi planlıyorum. 🥰

Back
X