Beta hcg 3.9 çıktı

pehlivangiller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
3
1
1
32
Kızlar selam 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum dün test verdim sonucum 3.9 çıktı cuma tekrar teste gideceğim ama cumaya çok var sabredemiyorum sonucu böyle olup tekrar yükselen var mı aranızda

sanki biraz erken vermişsiniz kan testini bir kaç gün daha bekleseniz daha iyiydi. böyle insan arafta kalıyor. şuan iğne etkiside olabilir yeni yükselmeye başlıyorda olabilir. hakkınızda hayırlısı olsun umarım hamilesinizdir.

Kızlar selam 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum dün test verdim sonucum 3.9 çıktı cuma tekrar teste gideceğim ama cumaya çok var sabredemiyorum sonucu böyle olup tekrar yükselen var mı aranızda
Ben erken öğrenme taraftarı değilim hiiiç zaman geçmiyor o zaman çok erken vermişsiniz sabredip biraz daha bekleyin şuan negatif sonucunuz

Doktorun takvimine uymaya çalışıyorum aslımda tamamen kendi akışına bırakmıştım ama bu iğne ve bu değer dediğiniz gibi biraz panik ve heyecana neden oldu arafta kaldım Değerimde hep sıfır çıkıyordu bundan önce hayırlısı

Ben erken öğrenme taraftarı değilim hiiiç zaman geçmiyor o zaman çok erken vermişsiniz sabredip biraz daha bekleyin şuan negatif sonucunuz
Doktorumun takvimine uymaya çalışıyorum oyüzden verdim Birkaç belirtimde var aslında kendi haline bırakmıştım bu süreci ama değerim hep 0 çıkıyodu bu olumca biraz heyecan yaptım

Doktorumun takvimine uymaya çalışıyorum oyüzden verdim Birkaç belirtimde var aslında kendi haline bırakmıştım bu süreci ama değerim hep 0 çıkıyodu bu olumca biraz heyecan yaptım
Haklısınız heyecan hep oluyor hakkınız da hayırlısı olsun inşallah bir kaç gün sonra tekrar kan verin belki yükselme olur

çok haklısın anne olma isteği insanda sabır bırakmıyor umarım en kısa sürede müjdeli haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…