Pcos hastasıyım ve doktorum Regl 4. Günü klomen e başlattı daha sonra 3yumurts gördü 13 mm oldugunu söyledi kutu bitince. İki gün sonra yumurtanın biri 19mm oldugunda çatlatma iğnesi yaptı ve ilişki günleri verdi. 8gün geçti ama kasıklarım da çekme gibi ağrı var dün sabah beta baktırdım merak ettiğim için normalde hep 1.20 çıkardı dün 3.98 di sizce yükselir mi kızlarr?
Pcos hastasıyım ve doktorum Regl 4. Günü klomen e başlattı daha sonra 3yumurts gördü 13 mm oldugunu söyledi kutu bitince. İki gün sonra yumurtanın biri 19mm oldugunda çatlatma iğnesi yaptı ve ilişki günleri verdi. 8gün geçti ama kasıklarım da çekme gibi ağrı var dün sabah beta baktırdım merak ettiğim için normalde hep 1.20 çıkardı dün 3.98 di sizce yükselir mi kızlarr?
Hayır tekrarlayamadim korkudan inanılmaz binkorku var içimde sabah korkuyorum yapmaya akşam olunca da keşke yapsaydım pişmanlığı yaşıyorum eşim de idrar testini yasakladı bu güne kadar yaptığımız testlerin %90ni bozuk çıktı yani yan çizgi çıktı dağınık çizgi çıktı ilk çizgi dik diğeri yan çıktı hatta pregnyl vuruldujtan sonra beş gün erken regl olmuştum o zamanda test yaptım önce ikinci çizgi çıkmıştı biz de heyecanla hemen acile gidelim dedik eşim kahvakti yapıp çıkalım dedi inanın kahvaltıdan sonra teste basktim tek çizgi olmuş haya mi gorudm acaba diye eşime seslendim o da koştu geldi baktı şaşırdı bu ne şimdi falan deyip söylenmeye başladı ben de belki yine bozuktur aşkım test diye sakinleştirmeye çalışırken iyice delirdi ve testi fırlatıp küfür şey yaptığımın testleri hep bizde mı bozuk çıkıyor dedi ve bir daha yapmamı istemeid eşim de bu süreçlerde çok yıprandı cunku