Beta hcg 3

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Kızlar 1 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için Malesef bebeğimi kaybettim sonrasında hiç adet olmadım kendimi hamile gibi hissetmem üzere sağlık ocağında test yaptırdım ve beta hcg değerim 3 çıktı doktorum gebelik başlangıcıda olabilir fakat vücut daha henüz gebelik hormonlarındanda kurtulamamış olabilir dedi düşükten ne kadar süre sonra vücut kendini temizler acaba içim ufacık umutta olsa kıpır kıpır oldu keşke minik mucizem gelse yine bana bir kaç gün sonra yeniden test yapıcam bakalım ne sonuç verecek :110:

Umarım gebesindir arkadaşım. Ama beta henüz sıfırlanmamış da olabilir. Her iki sonuca da hazırlıklı olmanı öneririm.

Umarım gebesindir arkadaşım. Ama beta henüz sıfırlanmamış da olabilir. Her iki sonuca da hazırlıklı olmanı öneririm.
Canım umut hayatın yarısıdır derler yaa bir umut ordan oraya savruluyorum büyük ihtimal vücudumuz daha kendini temizleyemedi :110: inşallah bir gün güzel haberlerimizi paylaşırız bizlerde arada ocak annelerinin sayfasına girip göz atıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımız var içim gidiyor :KK16: Rabbim bizede çok bekletmeden gösterir inşallah o günleri :KK19:

Canım umut hayatın yarısıdır derler yaa bir umut ordan oraya savruluyorum büyük ihtimal vücudumuz daha kendini temizleyemedi :110: inşallah bir gün güzel haberlerimizi paylaşırız bizlerde arada ocak annelerinin sayfasına girip göz atıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımız var içim gidiyor :KK16: Rabbim bizede çok bekletmeden gösterir inşallah o günleri :KK19:
Üzme kendini canım benim. Ben artık girmiyorum,çünkü çok üzülüyorum o zaman, biz ocak annesi olamayacağız ama Allah'ın izniyle seneye bahar-yaz anneleri olacağız.

İlk gebeliklerimiz olduğu için çok zor oldu bizim için ama tekrar toparlanıyoruz. Güçlenip hepimiz anne olacağız inşallah.

Kizlar size birsey sorcam nolur bilgisi olan yazsin adetin 3 gun gecikti sonra adet oldum 5 gun suren adet 2 gun surdu sonra damla damla geldi kan testi yaptirdim hamile olabilirmiyim diye kan sonucu 7.3 cikti gebelik var gibi dr gittim sonuc icin gebelik ihtimali cok dusuk buyuk olasilikla gebelik olustu adetle olusamadi dedi 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi sizce adetin ustune gebe olabilirmiyim

X