Beta HCG 3092 ?

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Merhaba canım kızlara sorarmsn 10 günlük gecikmem oldu beta değerim 3092 çıktı bu değer bu gecikmeye gore nasıl ? Önceden kimyasal gebeliklerim var korkuyorum kendiliğinden gelen mucize önceden 4 tüp bebek hikayem var olumsuz hepsi

Önemli olan ilk değer değil. 2 günde 2 kat artması. Düzenli olarak kan verin. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Merhaba canım kızlara sorarmsn 10 günlük gecikmem oldu beta değerim 3092 çıktı bu değer bu gecikmeye gore nasıl ? Önceden kimyasal gebeliklerim var korkuyorum kendiliğinden gelen mucize önceden 4 tüp bebek hikayem var olumsuz hepsi
İlk değer için gayet güzel canım ama önemli olan 2 günlük artış yalnız değerin yüksek direk doktora gidip keseyi görebilirsiniz bence kan verme hiç direk doktora git

İlk değer için gayet güzel canım ama önemli olan 2 günlük artış yalnız değerin yüksek direk doktora gidip keseyi görebilirsiniz bence kan verme hiç direk doktora git
Aynen cnm yarın nasipse gidicem bakalım inşallah görünür bı sorun çıkmaz heyecanlıyım biraz

Merhaba bir şey danışmak istiyorum gebelikte vajinal ultrason tehlikeli mi acaba bir bilginiz var mı?
6 haftalık gebeyken devlet hastanesinde Dr karından kalp atısını duyamadı vajınal bakcam dedi 8 haftalık hamileyken de özele gıttık tum aile kalp atısını duymak isteyince Dr vajınal olacak ses cok net ıcerıye gitsın dedı sonra da vajınal muayene olmadım ama 1 damla lekelenmeye bile sebep olmadı onlar tabı şuan oğlum 9 yasında 😊

Back
X