- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 30
- Konu Sahibi Limonmiski
-
Yarın muayneye gidicem inşallah bu değerle kese görünür diyorlarÖnemli olan ilk değer değil. 2 günde 2 kat artması. Düzenli olarak kan verin. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Sanırım görünüyor. Görünmezse de telaş etmeyin. Stresinizi azaltin. Umarim her şey yolundadir.Yarın muayneye gidicem inşallah bu değerle kese görünür diyorlar
İlk değer için gayet güzel canım ama önemli olan 2 günlük artış yalnız değerin yüksek direk doktora gidip keseyi görebilirsiniz bence kan verme hiç direk doktora gitMerhaba canım kızlara sorarmsn 10 günlük gecikmem oldu beta değerim 3092 çıktı bu değer bu gecikmeye gore nasıl ? Önceden kimyasal gebeliklerim var korkuyorum kendiliğinden gelen mucize önceden 4 tüp bebek hikayem var olumsuz hepsi
Aynen cnm yarın nasipse gidicem bakalım inşallah görünür bı sorun çıkmaz heyecanlıyım birazİlk değer için gayet güzel canım ama önemli olan 2 günlük artış yalnız değerin yüksek direk doktora gidip keseyi görebilirsiniz bence kan verme hiç direk doktora git
İnşallah görürsünüz canım karından görünmese bile vajinal gözükür inşallah sağlıklı bir hamilelik olurAynen cnm yarın nasipse gidicem bakalım inşallah görünür bı sorun çıkmaz heyecanlıyım biraz
Tek temennim bu inanın sağlıkla ilerlemesiİnşallah görürsünüz canım karından görünmese bile vajinal gözükür inşallah sağlıklı bir hamilelik olur
İnşallah görürsünüz canım karından görünmese bile vajinal gözükür inşallah sağlıklı bir hamilelik olur
Yok canım değil benim ilk başta karından baktılar beta 5bin olduğu için karından gözüktü ama 12. Haftadan beri vajinal bakılıyorMerhaba bir şey danışmak istiyorum gebelikte vajinal ultrason tehlikeli mi acaba bir bilginiz var mı?
İlk öğrendiğimde 5. Haftada falan karından gözükmezse eğer vajinal bakılması güvenlidir yani öyle mi :)Yok canım değil benim ilk başta karından baktılar beta 5bin olduğu için karından gözüktü ama 12. Haftadan beri vajinal bakılıyor
Sizin de sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerimYok canım değil benim ilk başta karından baktılar beta 5bin olduğu için karından gözüktü ama 12. Haftadan beri vajinal bakılıyor
Güvenli tabi canım buradan kaç arkadaş öyle baktırdı hiçbir sıkıntı olmadı için rahat olsunİlk öğrendiğimde 5. Haftada falan karından gözükmezse eğer vajinal bakılması güvenlidir yani öyle mi :)
Sağ ol canım inşallah hepimiz alalım vakitliceSizin de sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim
Güvenli tabi canım buradan kaç arkadaş öyle baktırdı hiçbir sıkıntı olmadı için rahat olsun
Sağ ol canım inşallah hepimiz alalım vakitlice
6 haftalık gebeyken devlet hastanesinde Dr karından kalp atısını duyamadı vajınal bakcam dedi 8 haftalık hamileyken de özele gıttık tum aile kalp atısını duymak isteyince Dr vajınal olacak ses cok net ıcerıye gitsın dedı sonra da vajınal muayene olmadım ama 1 damla lekelenmeye bile sebep olmadı onlar tabı şuan oğlum 9 yasındaMerhaba bir şey danışmak istiyorum gebelikte vajinal ultrason tehlikeli mi acaba bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?