Beta HCG 32 ve Progesteron 1.67

mlk230923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
34
5
1
23
Adet gecikmesinin 3.günü beta HCG 19.95 çıktı 4.günü 32 çıktı Progesteron 1.67 doktor düşük Progesteronun düşük dedi bu durumu yaşayan var mı

Doktorunuz hcg değeriniz için yorum yapmadı mı? Progesterondan ziyade hcg düşük gözüküyor, ilk ölçümden 2 gun sonra 2 kat ya da en az 60% beklenir.

Doktorunuz hcg değeriniz için yorum yapmadı mı? Progesterondan ziyade hcg düşük gözüküyor, ilk ölçümden 2 gun sonra 2 kat ya da en az 60% beklenir.
Gebelik var evet ama sağlıklı mı bilemeyiz dedi . Pazar günü tam 48 saat dolunca tekrar test ver dedi 32 çıkan sonuç doktorumun olduğu hastanenin sonucu bir gün arayla test vermiş oldum. Progesteron düşüklüğü için fitil verdi endişe ediyorum 🥹 ilk gebeliğim eğer sağlıkliysa

Progesteronunuz verdiği takviyelerle dengelenir, hcg yi 48 saat sonra ölçtürüp artışı doktorunuzla değerlendirebilirsiniz. Umarım sağlıklı ilerler, hcg çok düşük başlayıp 2 kat artarak normale gelen çok kişi gördüm forumda, umarım sizinki de öyle olur🙏🏻

Progesteronunuz verdiği takviyelerle dengelenir, hcg yi 48 saat sonra ölçtürüp artışı doktorunuzla değerlendirebilirsiniz. Umarım sağlıklı ilerler, hcg çok düşük başlayıp 2 kat artarak normale gelen çok kişi gördüm forumda, umarım sizinki de öyle olur🙏🏻
Umarım çok teşekkür ederim 🥰

Bugün kan testi verdim 12.4 e düşmüş 🥹🥹🥹

Lekelenme vs belirtileriniz oldu mu veya ağrı gibi Süreciniz nasıl ilerliyor

Back
X