Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var evet ama sağlıklı mı bilemeyiz dedi . Pazar günü tam 48 saat dolunca tekrar test ver dedi 32 çıkan sonuç doktorumun olduğu hastanenin sonucu bir gün arayla test vermiş oldum. Progesteron düşüklüğü için fitil verdi endişe ediyorumDoktorunuz hcg değeriniz için yorum yapmadı mı? Progesterondan ziyade hcg düşük gözüküyor, ilk ölçümden 2 gun sonra 2 kat ya da en az 60% beklenir.
Umarım çok teşekkür ederimProgesteronunuz verdiği takviyelerle dengelenir, hcg yi 48 saat sonra ölçtürüp artışı doktorunuzla değerlendirebilirsiniz. Umarım sağlıklı ilerler, hcg çok düşük başlayıp 2 kat artarak normale gelen çok kişi gördüm forumda, umarım sizinki de öyle olur![]()
Bugün kan testi verdim 12.4 e düşmüşProgesteronunuz verdiği takviyelerle dengelenir, hcg yi 48 saat sonra ölçtürüp artışı doktorunuzla değerlendirebilirsiniz. Umarım sağlıklı ilerler, hcg çok düşük başlayıp 2 kat artarak normale gelen çok kişi gördüm forumda, umarım sizinki de öyle olur![]()
Bugün kan testi verdim 12.4 e düşmüş![]()
Çok geçmiş olsun, maalesef kimyasal gebelikmiş. Çoğu kadın hcg bakmayıp adet görerek süreci geçirdiği için haberi olmuyor, siz erken yakalamışsınız.Bugün kan testi verdim 12.4 e düşmüş![]()
Şuan leke gibi bir sıkıntım yok sadece tek taraflı ağrı oluyor ara ara . Adetim 7 gün geçtiLekelenme vs belirtileriniz oldu mu veya ağrı gibi Süreciniz nasıl ilerliyor
7.günüm adet geçeli hâlâ kanama başlamadı kimyasal gebelik iseÇok geçmiş olsun, maalesef kimyasal gebelikmiş. Çoğu kadın hcg bakmayıp adet görerek süreci geçirdiği için haberi olmuyor, siz erken yakalamışsınız.
Anladım canım peki hamilelik belirtilerin var mıydıŞuan leke gibi bir sıkıntım yok sadece tek taraflı ağrı oluyor ara ara . Adetim 7 gün geçti
Midem bulanıyor o varAnladım canım peki hamilelik belirtilerin var mıydı