beta hcg 34.7

Dilekcan0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
5
2
1
27
Arkadaşlar reglimin 4 günü test yaptım ve çift çizgi çıktı fakat biri silikti. Regliminde 5 günü kan testi yaptırmıştı sağlık ocağında beta hcg değerim 34.7 hafta perşembe gel tekrar beta hcg ne bakalım dedi sizce yenimi geç döllenmemi oldu sağlıklı bir gebelikmi eğer olursa ilk bebişimiz olucak sudan çıkmış balık gibiyim 2 gündür ve içimde korku var dış gebelik olma olasılığı varmı acaba

Arkadaşlar reglimin 4 günü test yaptım ve çift çizgi çıktı fakat biri silikti. Regliminde 5 günü kan testi yaptırmıştı sağlık ocağında beta hcg değerim 34.7 hafta perşembe gel tekrar beta hcg ne bakalım dedi sizce yenimi geç döllenmemi oldu sağlıklı bir gebelikmi eğer olursa ilk bebişimiz olucak sudan çıkmış balık gibiyim 2 gündür ve içimde korku var dış gebelik olma olasılığı varmı acaba
Reglimin 4. Gunu yazmışsın adet olurken mı test yaptın yani yoksa gecıkmenın 4 5. Gunu mu demek istedin

Ben de gebeliğimi reglime 4-5 gün kala 36 ile öğrenmiştim. İki gün arayla 2 defa aynı merkezde aynı saat aralığında kan verin. Sonuçlar ortalama 1.5-2 kat artar. Duruma göre doktor kese görmek için randevu tarihi veriyor.

Back
X