beta hcg 34.7

Dilekcan0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
5
2
1
27
Arkadaşlar reglimin 4 günü test yaptım ve çift çizgi çıktı fakat biri silikti. Regliminde 5 günü kan testi yaptırmıştı sağlık ocağında beta hcg değerim 34.7 haftaya perşembe gel tekrar beta hcg ne bakalım dedi sizce yenimi geç döllenmemi oldu sağlıklı bir gebelikmi eğer olursa ilk bebişimiz olucak sudan çıkmış balık gibiyim 2 gündür ve içimde korku var dış gebelik olma olasılığı varmı acaba korkuyorum

öncelikle hayırlı olsun canım
Henüz çok yeni öğrenmişsin o yüzden bu süreç senin için biraz yorucu olacak (erken öğrenmenin eksileri)
Fakat içinde şüphe vs varsa ilk etapta 2 gün sonra tekrar kan verip 2 kat artış olmuş mu diye bakıp sonra 1 hafta sonra tekrar baktırman daha sağlıklı olurdu.
eğer 2 günde 1 2 katı artışın olursa hiç bir sıkıntı yok demektir Allah’ın izniyle

Teşekkür ediyorum yarın kadın doğuma gidip muane olucam inşallah değerlerimde yükselme olmuştur yarın bilgi vericem tekrardan sağlık ocağında sadece bta değerime baktırlar çünkü içim rahat etmedi 1 hafta sonra gel deyince kadın doğumdan randevu aldım

Selam kızlar 26 günde adet oluyorum en son 4 haziran adet günüm 16nda ilişki oldu 28 hazirande lekelenme yaşadım adet oldum sandım ama 29 haziran gün boyu adet görmedim 30 haziran pazartesi sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm acile gittik akşam hcg verdim (idrar yazıyor) hcg nin yanında 61 çıktı dün sabah sağlık ocağında test verdim103 çıktı çift katlanmamış canım çok sıkıldı yarın yine kan vermeye sağlık ocağına gidicem başına böyle birşry gelen varmı

En az yüzde 60 artması yeterli, sizinde o şekilde olmuş bence gayet iyi canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…