• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 36.8

gamzeeee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
56
Puanlar
48
Arkadaşlar merhaba ben ilk çocuğuma geç döllenme ile hamile kaldım şimdi adetime bir gün varken kan testi yaptırdım beta HCG sonucum 36.8 çıktı bugün adet olmam gereken gündü doktor değer çok çok çok yenni daha dedi yarın ve cuma için gel yükseliyor mu diye bakalım dedi. Ama ben bu değeri düşük buldum oglumda adetten 4 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı adetten 4 gün sonra kan testimde 545 çıkmıştı öğrenmiştim buda mi geç döllenme oldu değer çok mu az bilemedim aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba ben ilk çocuğuma geç döllenme ile hamile kaldım şimdi adetime bir gün varken kan testi yaptırdım beta HCG sonucum 36.8 çıktı bugün adet olmam gereken gündü doktor değer çok çok çok yenni daha dedi yarın ve cuma için gel yükseliyor mu diye bakalım dedi. Ama ben bu değeri düşük buldum oglumda adetten 4 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı adetten 4 gün sonra kan testimde 545 çıkmıştı öğrenmiştim buda mi geç döllenme oldu değer çok mu az bilemedim aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Adetten 5 gün önce 545 değerle geç döllenme olmaz diye biliyorum.
Ayrıca her çocukta hormon üretimi ve yumurta çatlama kalitesi farklıdır bu yüzden 4 haftalık benim betam 1000 iken sizin ki 10000 çıkabilir bu tamamen referans aralığıyla alakalıdır.
Şuan değeriniz gayet normal çıkmış
2 günde 1 iki katı katlanırsa hiç bir problem olmaz allahın izniyle

Adetten 5 gün önce 545 değerle geç döllenme olmaz diye biliyorum.
Ayrıca her çocukta hormon üretimi ve yumurta çatlama kalitesi farklıdır bu yüzden 4 haftalık benim betam 1000 iken sizin ki 10000 çıkabilir bu tamamen referans aralığıyla alakalıdır.
Şuan değeriniz gayet normal çıkmış
2 günde 1 iki katı katlanırsa hiç bir problem olmaz allahın izniyle
Oglumda Adetten 4 gün sonra kan testinde 545 çıktı adetten 4 gün önce negatifti

Oglumda Adetten 4 gün sonra kan testinde 545 çıktı adetten 4 gün önce negatifti
Benim adet gecikmemin 5. Günü 90lardaydı betam ve beta veya gelişim kaynaklı sorun yaşamamıştım geç döllemeydi benimde. Daha sonrasında farklı sebepten sorun yaşamıştım ben. Betanın düşük olması sorun değil 2 günde bir %60 artmış olması önemli

Benim adet gecikmemin 5. Günü 90lardaydı betam ve beta veya gelişim kaynaklı sorun yaşamamıştım geç döllemeydi benimde. Daha sonrasında farklı sebepten sorun yaşamıştım ben. Betanın düşük olması sorun değil 2 günde bir %60 artmış olması önemli
Meerhaba bugün kan testi sonucum 78 çıkmış iyi dimi 2 kat aartmis oluyorr

Merhaba
Geç döllenme olduğunu nasıl anlarız ?
Yani ben hiç yumurtlama zamanımı vs bilmiyorum ama bebek ultrasonda bazen 4-5 gün geri çıkıyor bazen haftasını yakalıyor bu normal midir ? Geç döllenme olabilir mi

İki gün arayla baktırdıysan iyi artmış evet . Zaten bi kaç gün sonra 2 katından bile hızlı artmaya başlıcak inşallah. Sağlıkla gelsin

inşallah sağlıklı şekilde yükselir. Adet gecikmesi olmadan gebelik testini neden yaptınız peki belirti mi olmuştu ne hissettiniz

Merhaba
Geç döllenme olduğunu nasıl anlarız ?
Yani ben hiç yumurtlama zamanımı vs bilmiyorum ama bebek ultrasonda bazen 4-5 gün geri çıkıyor bazen haftasını yakalıyor bu normal midir ? Geç döllenme olabilir mi
Olabilir çünkü benim bebekle son adet tarihim birbirini tutmuyordu pcosta var 2 doktor geç döllenme diye söylediler

Olabilir çünkü benim bebekle son adet tarihim birbirini tutmuyordu pcosta var 2 doktor geç döllenme diye söylediler
Sizin fark ne kadardı bebekle ?
Benim doktor onu bile söylemedi , de ben kendim öyle bi yorum yaptım ara ara fark oluyor ara ara yakalıyor haftasını diye.

Canım ben 2 defa gitmiştim kontrole ben o doktora çok güvenemedim. Betam 90 filandı 2 gün sonra 300e çıktı bende karından kese göründü (normalde 1000 filan olması lazım benim bildiğim) normalde 5 haftalık filan olması lazım benim tam 4 haftalıktı bebek. Bende pcos var doktor geç döllenme diye söyledi benim döngüm 33 gündü o zaman. Ama 3-4 gün sonra gittim 6 haftalık dedi bana
Sizin fark ne kadardı bebekle ?
Benim doktor onu bile söylemedi , de ben kendim öyle bi yorum yaptım ara ara fark oluyor ara ara yakalıyor haftasını diye.

Canım ben 2 defa gitmiştim kontrole ben o doktora çok güvenemedim. Betam 90 filandı 2 gün sonra 300e çıktı bende karından kese göründü (normalde 1000 filan olması lazım benim bildiğim) normalde 5 haftalık filan olması lazım benim tam 4 haftalıktı bebek. Bende pcos var doktor geç döllenme diye söyledi benim döngüm 33 gündü o zaman. Ama 3-4 gün sonra gittim 6 haftalık dedi bana
Merhaba 6-7 gün adetim gecikti hafıf silik çizgi var gebe olabilir miyim

Eklentiler

• 1000007739.webp
    1000007739.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 173
  • 1000007728.webp
    1000007728.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 185
Yemin ederim bulmaca resmen ahahahha bende ilk 5. Hafta gittiğim de kese boyutum 4. Hafta civarıydı karındna baktı sonr 7. Haftalarda yakaladı ama o ara 1 hafta gibi biraz geriden geliyordu benim de.
Senin o beta değeriyle cidden kese görebilmen çok iyiii

Merhaba 6-7 gün adetim gecikti hafıf silik çizgi var gebe olabilir miyim

Eklentiler

• 1000007739.webp
    1000007739.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 161
  • 1000007729.webp
    1000007729.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000007728.webp
    1000007728.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 171
Yemin ederim bulmaca resmen ahahahha bende ilk 5. Hafta gittiğim de kese boyutum 4. Hafta civarıydı karındna baktı sonr 7. Haftalarda yakaladı ama o ara 1 hafta gibi biraz geriden geliyordu benim de.
Senin o beta değeriyle cidden kese görebilmen çok iyiii
Bizde anlamadık hayta doktor dedi göbeğinde yağ yok göbek kısmım benim 80cm filan 😅

Aaa evet bak zayıf olmanda çok etkiliyor ama senin anladığım kadarıyla cidden yağ yokmuş ahahahja
Ne kadarlık oldu şimdi ?
Kız yok benim vücudumda kilo çok yok ama göbek bölgem aşırı var. Pcos var ondan sanırım göbeğim fazla benim üst beden small mesela ama large giyorum

Kız yok benim vücudumda kilo çok yok ama göbek bölgem aşırı var. Pcos var ondan sanırım göbeğim fazla benim üst beden small mesela ama large giyorum
sen şeysin ya , 1000 de 1 bi örnek çıkar ya kimse anlamaz o örnek sensin ahahaha

sen şeysin ya , 1000 de 1 bi örnek çıkar ya kimse anlamaz o örnek sensin ahahaha
Bence doktorda sıkıntı vardı hep böyle çelişkili konuştu o zaman başkasına gitme şansımda yoktu zaten ondan sonra başka doktora gittim 9 haftalıktı gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu aynı gün

Back
X