• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 36.8

Bence doktorda sıkıntı vardı hep böyle çelişkili konuştu o zaman başkasına gitme şansımda yoktu zaten ondan sonra başka doktora gittim 9 haftalıktı gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu aynı gün
A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim.
Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan

Merhaba
Geç döllenme olduğunu nasıl anlarız ?
Yani ben hiç yumurtlama zamanımı vs bilmiyorum ama bebek ultrasonda bazen 4-5 gün geri çıkıyor bazen haftasını yakalıyor bu normal midir ? Geç döllenme olabilir mi
Geç döllenme adete 2-3 gün kala negatif çıkıp adeti 5-6 gün geçtikten sonra pozitif görme yani adet olmadan önceki 1 hafta içinde hamile kalmış oluyormusuz doktor öyle demisti

inşallah sağlıklı şekilde yükselir. Adet gecikmesi olmadan gebelik testini neden yaptınız peki belirti mi olmuştu ne hissettiniz
Evet belirtim vardı o kadar şiddetli göğüs agrim vardı ki ucu da goguslerimde sizliyordu oğlumda da böyle anlamıştım öyle olunca tamam var dedim de test yaptırdım

Geç döllenme adete 2-3 gün kala negatif çıkıp adeti 5-6 gün geçtikten sonra pozitif görme yani adet olmadan önceki 1 hafta içinde hamile kalmış oluyormusuz doktor öyle demisti
aaa bak iyi oldu öğrendik ahahah
Çok kafaları karıştırıyor bu durumlar

Ama daha önce kızımda ilk sonuç 48 sonrasında 207 çıkmıştı bu yavaş gibi geldi bana ve çok aklım takıldı
Eee beende aynı durumdan konu açtım işte doktorra bugün sordum o gelişimden gelişime tutunma gününden adet aralığına kadar değişir diyor sen yükseliyor mu bizi sonuç mutlu ediyor mu ona bak kıyaslama dedi rahatladım

Back
X