• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 36.8

Eee beende aynı durumdan konu açtım işte doktorra bugün sordum o gelişimden gelişime tutunma gününden adet aralığına kadar değişir diyor sen yükseliyor mu bizi sonuç mutlu ediyor mu ona bak kıyaslama dedi rahatladım
Benim doktorum çok tuhaf yani pozitif bir doktor değil o yüzden sanırım hiç rahatlatmadı açıklama bile yapmadı takip edicez dedi sadece başka doktora gidicem ama şuan kontrol sürecinde olduğum için devam ettim

Benim doktorum çok tuhaf yani pozitif bir doktor değil o yüzden sanırım hiç rahatlatmadı açıklama bile yapmadı takip edicez dedi sadece başka doktora gidicem ama şuan kontrol sürecinde olduğum için devam ettim
Yine devam edin bencede zaten stresli bir zaman doktordan doktora açıklama yapmak kafa karıştırmak zorunda kalmayın ❤️

Ama daha önce kızımda ilk sonuç 48 sonrasında 207 çıkmıştı bu yavaş gibi geldi bana ve çok aklım takıldı
Bazen az artip sonra birden toparliyor.. eger artis %60 altina duserse sıkıntı. Betaya baktirmaya devam edin derim ben.

Normalde 90 dan 250 üstüne çıkması lazımmış yarın sabah öğrenicem artık
Aa bende 6 gün varken yaptım reglime ama bana da benimki düsük geldi ama senin 2 günde 2 katı 180 yapıyor bence normal geldi bana ilk artışlarında güzel benim mesela kızımda 42ydi 2 gün sonra 207 olmustu sonra 648 ama bunda çok aklım takıldı belki de normaldir dediğin gibi 90 dan sonra hızla artabilir bugün regli olmam gereken gün bakalım yarın ne çıkacak

Güncelleme: cuma günü bugün kan tahlili verdim Çarşamba günü verdiğim 78 çikti şimdi 234 çıktı çok şükür artıyor gyzzell herhalde

Güncelleme: cuma günü bugün kan tahlili verdim Çarşamba günü verdiğim 78 çikti şimdi 234 çıktı çok şükür artıyor gyzzell herhalde
Bende kan verdim bakalım 1.30 da çıkacak en son 46 çıkmıştı çarşamba günü

Back
X