- 2 Mayıs 2024
- 269
- 57
- 18
- 28
Verdim bi 40 dakikaya çıkacakNe yaptınız verdiniz mi kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim bi 40 dakikaya çıkacakNe yaptınız verdiniz mi kan
Ay insallah güzel haberlerle gelin sanırım en geç benim çıkıyor meraktan catlıyorumVerdim bi 40 dakikaya çıkacak
Çıktı sonucum maalesef 42 ye düşmüşAy çok merak ediyorum sizi de haber verin lütfen
383 çıktıNe yaptınız verdiniz mi kan
Benim sanırım ya kimyasal ya da dış gebelikmiş pazar günü kan vericem belli olcak umarım dış gebelik değildir383 çıktı
Dış gebelikte daha fazla artıyomuş , kimyasaldır , Allah tez zamanda daha büyük sevinç yaşatsın inşallah kolaylıklaBenim sanırım ya kimyasal ya da dış gebelikmiş pazar günü kan vericem belli olcak umarım dış gebelik değildir
İnşallah kimyasaldır teşekkür ederimDış gebelikte daha fazla artıyomuş , kimyasaldır , Allah tez zamanda daha büyük sevinç yaşatsın inşallah kolaylıkla![]()
Yaaa çok üzüldüm Allah yolunu gozletmesin en yakın zamanda mutluluğunu yaşatsınÇıktı sonucum maalesef 42 ye düşmüş![]()
2 katı artmış yine şükür383 çıktı
Teşekkür ederim amin insallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız İnsallahYaaa çok üzüldüm Allah yolunu gozletmesin en yakın zamanda mutluluğunu yaşatsın![]()
İnşallah katlanarak devam eder2 katı artmış yine şükür
Birdaha ne zaman çağırdı sizi doktorİnşallah katlanarak devam eder![]()
Pazartesi gidicemBirdaha ne zaman çağırdı sizi doktor