- 20 Kasım 2015
- 39
- 3
- 86
- Konu Sahibi Sude Nazzz
-
Kızlar adetimi 5 gün geçti. Son adet tarihim 15.10.2015 bu ay bebek bekliyoduk. Sorun şu ki beta hcg 39.70
Bu deger dusuk mu. Karın ağrılarım da var. Adet olacak gibi ağrılarım. Ama uzunn surmuyo. 5 dakka falan suruyo. Sizce ne düşünmeliyiz. Sizin agrilariniz oldu mu boyle?
İnşallah. Yarın Bidaha bakicam. Yükselir inşallah yaBeta hcg 10'un üzerinde olduğunda hamilelikten bahsedilir. 5 gün geçmiş 39 düşük gibi geldi ama kişiden kişiye değişiyor olabilir. Benim de adetim geciktiginde ilk hafta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı o da normalmiş. Allah gönlüne göre versin inş.
Iyi cikmis canim masallah yuregini ferah tut saglikla gelir insallah bebisin banada dua etKızlar benim beta 157.5 çıktı sizce Nasıl...
Bi doktora git ona inan....
Cnm korkma degerin ikii gunde 2 katina cikmaliMerhaba, benim de Sude Naz gibi kuşkularım var. son adetimin ilk günü 19 ekimdi, 17 kasımda adet olmalıydım. Normalde gecikme olmazı, gecikince iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı, dün özelde kan testi yaptırdım HCG değeri 57.62 çıktı. İnternette gezinirken düşük olayını da çok okudum tedirgin oldum. dün kan verdim bugünde verilir mi yoksa 2-3 gün beklesem mi? Benimde adet öncesi ağrıları gibi sancılanıyorum ama fazla sürmüyor, kanama tarzı birşey de olmadı.
Benim ki niye bu kadar dusuk ki. Gayeet iyi bence sonucun
Merhaba, benim de Sude Naz gibi kuşkularım var. son adetimin ilk günü 19 ekimdi, 17 kasımda adet olmalıydım. Normalde gecikme olmazı, gecikince iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı, dün özelde kan testi yaptırdım HCG değeri 57.62 çıktı. İnternette gezinirken düşük olayını da çok okudum tedirgin oldum. dün kan verdim bugünde verilir mi yoksa 2-3 gün beklesem mi? Benimde adet öncesi ağrıları gibi sancılanıyorum ama fazla sürmüyor, kanama tarzı birşey de olmadı.[/QUOT
Evet çok benzer canim. Bir iki gündür morelim bozuktu giremedim. Bugün kanamam başladı. Daha artmadı ama bilmiyorum yaaa. Hayırlısı olsun
Benimki çok yüksekHafta beta hcg degeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Haftalara gore beta hcg değeri bunlar. İçin rahat olsun. 5.hafta da keseyi görürsün büyük bi ihtimal. Dr a gitmeyi ihmal etme.
Canim testi yeniledin mi kaç çıktı degerinMerhaba, benim de Sude Naz gibi kuşkularım var. son adetimin ilk günü 19 ekimdi, 17 kasımda adet olmalıydım. Normalde gecikme olmazı, gecikince iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı, dün özelde kan testi yaptırdım HCG değeri 57.62 çıktı. İnternette gezinirken düşük olayını da çok okudum tedirgin oldum. dün kan verdim bugünde verilir mi yoksa 2-3 gün beklesem mi? Benimde adet öncesi ağrıları gibi sancılanıyorum ama fazla sürmüyor, kanama tarzı birşey de olmadı.
Benimki çok yüksek4+4de 4435, 5+1de 8516 çıktı. Benimkiler kadar yüksek kimse yok mu? Neden böyle sizce arkadaşlar? çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?