Beta hcg 39.70

Sude Nazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
39
3
86
Kızlar adetimi 5 gün geçti. Son adet tarihim 15.10.2015 bu ay bebek bekliyoduk. Sorun şu ki beta hcg 39.70
Bu deger dusuk mu. Karın ağrılarım da var. Adet olacak gibi ağrılarım. Ama uzunn surmuyo. 5 dakka falan suruyo. Sizce ne düşünmeliyiz. Sizin agrilariniz oldu mu boyle?

Beta hcg 10'un üzerinde olduğunda hamilelikten bahsedilir. 5 gün geçmiş 39 düşük gibi geldi ama kişiden kişiye değişiyor olabilir. Benim de adetim geciktiginde ilk hafta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı o da normalmiş. Allah gönlüne göre versin inş.

İnşallah. Yarın Bidaha bakicam. Yükselir inşallah ya

Hafta beta hcg degeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Haftalara gore beta hcg değeri bunlar. İçin rahat olsun. 5.hafta da keseyi görürsün büyük bi ihtimal. Dr a gitmeyi ihmal etme.

Merhaba, benim de Sude Naz gibi kuşkularım var. son adetimin ilk günü 19 ekimdi, 17 kasımda adet olmalıydım. Normalde gecikme olmazı, gecikince iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı, dün özelde kan testi yaptırdım HCG değeri 57.62 çıktı. İnternette gezinirken düşük olayını da çok okudum tedirgin oldum. dün kan verdim bugünde verilir mi yoksa 2-3 gün beklesem mi? Benimde adet öncesi ağrıları gibi sancılanıyorum ama fazla sürmüyor, kanama tarzı birşey de olmadı.

Cnm korkma degerin ikii gunde 2 katina cikmali

Benim ki niye bu kadar dusuk ki. Gayeet iyi bence sonucun

Sude Nazzz tekrar test yaptırdın mı? 2 katına çıkmıştır inşallah.

Benim de 5 gün gecikti bu gün 8.8 çıktı bhcg doktor "olabilir de olmayabilir de" dedi. normalde hep düzenlidir adetim, 2 yıldır en fazla 3 gün gecikir. 2 gün sonra yine kan vericem ben de

Kızlar kafam çok karıştı ya. Adetimi bugun 8 gün geçti. Ara ara gelen şiddetli sancilarim vardı. Adetlerim hep sancılı geçer. Ama sancim artınca 2 gün içinde adet olurdum.Bugün kalamam olmuş. Leke gibi. Ama hep böyle başlayıp sonra kanamam olurdu. İnşallah hayırlısı olsun. Hastaneye gittim ama test yapmadılar. Daha erken bir hafta bekle dediler. Haftaya ptesi gidicem. Sanırım kimyasal bu gebelikti. Hayırlısı diyorum. Daha yeni evliyim yaşım da küçük ama insan istiyo ışte. Ah ahhh. Çok dertliyim. Ya sabır..

Evet çok benzer canim. Bir iki gündür morelim bozuktu giremedim. Bugün kanamam başladı. Daha artmadı ama bilmiyorum yaaa. Hayırlısı olsun

Benimki çok yüksek 4+4de 4435, 5+1de 8516 çıktı. Benimkiler kadar yüksek kimse yok mu? Neden böyle sizce arkadaşlar? çok korkuyorum

Canim testi yeniledin mi kaç çıktı degerin

Benimki çok yüksek 4+4de 4435, 5+1de 8516 çıktı. Benimkiler kadar yüksek kimse yok mu? Neden böyle sizce arkadaşlar? çok korkuyorum

4+4 hafta demek 4.hafta bitmiş 5.haftayı dolduruyorsun demek. Dr un bisey söylemediyse boşuna stres yapma derim. Dr una danışman en iyisi olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…