5 günde mi artmış bu kadarBeta hcg değerlerim kızlar çok mu az artis olmuş çok üzgünüm ağlamak istiyorum bazıları çok güzel artmış diyor bazıları ise az artırmış diyor ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olan varmi acil yardım
Sıkma canını inşallah sonradan artarBeta hcg değerlerim kızlar çok mu az artis olmuş çok üzgünüm ağlamak istiyorum bazıları çok güzel artmış diyor bazıları ise az artırmış diyor ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olan varmi acil yardım
Boş gebelik değildir demi yada kimyasal allahim ne çok sevinmiştim her gün onunla bile konuşuyordum eşim de öyle çok sevinmiştik şimdi ne yapacağımı bilmiyorum üzüntümu anlatamamSıkma canını inşallah sonradan artar
İnşAllah değildir canım. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Üzme stres yapma bekle bakalımBoş gebelik değildir demi yada kimyasal allahim ne çok sevinmiştim her gün onunla bile konuşuyordum eşim de öyle çok sevinmiştik şimdi ne yapacağımı bilmiyorum üzüntümu anlatamam
Bekliyorum çok sağol Allah razı olsun sendenİnşAllah değildir canım. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Üzme stres yapma bekle bakalım
Oturup ağlayacağım o derece kötüyüm ama ne yapayım dua etmekten başka çarem yok hep de ediyorum bana dua eder misinAmin cümlemizden negatif düşünme.
Merhabalar ben cumartesi beta HCG verdim 451 çıktı bugün yaptırdım 1922 çıktı bu kadar yükselme normal midir ya da düşük müdür yardımcı olabilir misini,Merhaba sonucunuz nedir?
Normal tabiki korkmayinMerhabalar ben cumartesi beta HCG verdim 451 çıktı bugün yaptırdım 1922 çıktı bu kadar yükselme normal midir ya da düşük müdür yardımcı olabilir misini,
Merhabalar değeriniz ne durumda benim değerlerim de yaklaşık sizin ki gibiBeta hcg değerlerim kızlar çok mu az artis olmuş çok üzgünüm ağlamak istiyorum bazıları çok güzel artmış diyor bazıları ise az artırmış diyor ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olan varmi acil yardım
Canim çok şükür 916 oldu benim bugün yine vericem inşallah artmış olur da keseyi görürüz bana dua eder misinMerhabalar değeriniz ne durumda benim değerlerim de yaklaşık sizin ki gibi
Ederim tabi de siz de bana dua edin olur mu aynı durumdayız Allahım hayırla kucagımıza almayı nasip etsinCanim çok şükür 916 oldu benim bugün yine vericem inşallah artmış olur da keseyi görürüz bana dua eder misin
Ederim tabi de siz de bana dua edin olur mu aynı durumdayız Allahım hayırla kucagımıza almayı nasip
Düşük yaptım canım kaybettim bebeğiVerdin mi canım kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?