Beta hcg 4.37?

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Arkadaşlar merhaba.Bugun adetimin 22.günü ilişkiden de 8 gün gecti yani 8.günü.bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum iğneyi 1 hafta önce yaptırdım .Bugun kanda gebelik hormonu 4.37 çıktı.Gebelik ihtimali olabilir mi sizce? Yoksa çatlatma iğnesi beta hcg hormonu içeriyor ondan mı bu değer böyle çıktı? Yanıtlarırnızı bekliyorum

Evet bende öyle biliyorum canım.Gecen ay yaptırdım 1.20 küçük çıkmıştı şaşırdım çatlatma iğnesinin etkisi olsa şu bilgiyi buldum netten:Absorp edilmesi (vucut tarafindan emilmesi) 2 saat zirve seviyeye ulasmasi 6 saat ve 33-36 saat kadar bu seviyede kalir.

Vucuttan atilimi
HCG seviyesinin dususu 48 saat ve sinir cizgisi 72 saattir.

Yaniltmak istemiyorum ama 5 ve ustu gebelik diye Biliyorum
Evet bende öyle biliyorum canım.Gecen ay yaptırdım 1.20 küçük çıkmıştı şaşırdım çatlatma iğnesinin etkisi olsa şu bilgiyi buldum netten:Absorp edilmesi (vucut tarafindan emilmesi) 2 saat zirve seviyeye ulasmasi 6 saat ve 33-36 saat kadar bu seviyede kalir.

Vucuttan atilimi
HCG seviyesinin dususu 48 saat ve sinir cizgisi 72 saattir.

3 gün de iğnenin hcg değeri düşüyormuş. ben iğneyi yaptıralı 9.gün bugun. Ayy çok meraklandım:)

3 gün de iğnenin hcg değeri düşüyormuş. ben iğneyi yaptıralı 9.gün bugun. Ayy çok meraklandım:)
Canım İnşAllah bebeğin seninledir,bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama en doğru sonuç için iğnenin 14. Gününü bekle derim ben,herşey gönlünce olsun

Canım İnşAllah bebeğin seninledir,bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama en doğru sonuç için iğnenin 14. Gününü bekle derim ben,herşey gönlünce olsun
Canım benim ne güzel yazmışsın öyle.İnşallah:) İğnenin etkisimi diye düşündüm ama iğnenin etkisi 3 günde yok oluyomuş atılıyomuş vücuttan.4.37 çok düşük değil yeni bir gebelik olabilir mi acaba?

Tatlım İnşAllah iğnenin etkisi geçmiştir,bende öyle düşünüyorum.eğer öyle ise değerin gayet iyi,ben iğnenin 15. Günü kanda öğrendiğimde 21.18di,önceki ay kimyasal yaşadığım için yine kimyasal olabilir dedim ama çok şükür bebeğim benimleydi,İnşAllah çok güzel haberlerini alırız bi kaç güne

Amin inşallah:) çok teşekkür ederim.Kimyasal gebelik nasıl oluyor?nasıl anladınız canım? çok gecmiş olsun

Canm inşallah bebeğin seninledir benimde ignede 9.Günüm asilamaninda 8. Günü inşallah umut olursun bana

Amin inşallah:) çok teşekkür ederim.Kimyasal gebelik nasıl oluyor?nasıl anladınız canım? çok gecmiş olsun
Canım kimyasal gebelikte beta hcg pozitif çıkıyor ama kese oluşmadan düşmeye başlıyor ve gebelik sonlanıyor. Üzülmüştüm ama hemen ertesi ay hamile kaldım bin şükür

Canım kimyasal gebelikte beta hcg pozitif çıkıyor ama kese oluşmadan düşmeye başlıyor ve gebelik sonlanıyor. Üzülmüştüm ama hemen ertesi ay hamile kaldım bin şükür
Canım benım hayırlı bir evlat olur Allah sana bağışlar inş bu bebişini::) Ama benim moreller düştü çünkü internetten araştırdığım kadarıyla çatlatma iğnesi 10 gün kadar vücuttan atılmıyormuş.Eee benım daha 9.günümdü bugun muhtemelen iğnenin etkisiyle bu değerde ...

İnterneti boşver,insan okudukça manyağa bağlıyor,sen içini ferah tut bekle,Rabbim hakkında en hayırlısını versin

İnterneti boşver,insan okudukça manyağa bağlıyor,sen içini ferah tut bekle,Rabbim hakkında en hayırlısını versin
Amin canım sağolasın.2 gün sonra perşembe günü tekrar baktıracağım normal gebelikte 2 katına çıkıyormuş değer.Değilse zaten sonuç belli...Dua et nolur...

Canımcım bugun tekrar baktırdım 4,37 den 1.60 düşmüş hcg demek ki vurdurduğum iğneden dolayı öyle çıkmış.Onu hesap edememişim iğne tamamen aklımdan çıkmış.Allah istemedi demek ki...Yapacak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…