Evet bende öyle biliyorum canım.Gecen ay yaptırdım 1.20 küçük çıkmıştı şaşırdım çatlatma iğnesinin etkisi olsa şu bilgiyi buldum netten:Absorp edilmesi (vucut tarafindan emilmesi) 2 saat zirve seviyeye ulasmasi 6 saat ve 33-36 saat kadar bu seviyede kalir.Yaniltmak istemiyorum ama 5 ve ustu gebelik diye Biliyorum
Canım İnşAllah bebeğin seninledir,bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama en doğru sonuç için iğnenin 14. Gününü bekle derim ben,herşey gönlünce olsun3 gün de iğnenin hcg değeri düşüyormuş. ben iğneyi yaptıralı 9.gün bugun. Ayy çok meraklandım:)
Canım benim ne güzel yazmışsın öyle.İnşallah:) İğnenin etkisimi diye düşündüm ama iğnenin etkisi 3 günde yok oluyomuş atılıyomuş vücuttan.4.37 çok düşük değil yeni bir gebelik olabilir mi acaba?Canım İnşAllah bebeğin seninledir,bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama en doğru sonuç için iğnenin 14. Gününü bekle derim ben,herşey gönlünce olsun
Tatlım İnşAllah iğnenin etkisi geçmiştir,bende öyle düşünüyorum.eğer öyle ise değerin gayet iyi,ben iğnenin 15. Günü kanda öğrendiğimde 21.18di,önceki ay kimyasal yaşadığım için yine kimyasal olabilir dedim ama çok şükür bebeğim benimleydi,İnşAllah çok güzel haberlerini alırız bi kaç güneCanım benim ne güzel yazmışsın öyle.İnşallah:) İğnenin etkisimi diye düşündüm ama iğnenin etkisi 3 günde yok oluyomuş atılıyomuş vücuttan.4.37 çok düşük değil yeni bir gebelik olabilir mi acaba?
Amin inşallah:) çok teşekkür ederim.Kimyasal gebelik nasıl oluyor?nasıl anladınız canım? çok gecmiş olsunTatlım İnşAllah iğnenin etkisi geçmiştir,bende öyle düşünüyorum.eğer öyle ise değerin gayet iyi,ben iğnenin 15. Günü kanda öğrendiğimde 21.18di,önceki ay kimyasal yaşadığım için yine kimyasal olabilir dedim ama çok şükür bebeğim benimleydi,İnşAllah çok güzel haberlerini alırız bi kaç güne
Canım kimyasal gebelikte beta hcg pozitif çıkıyor ama kese oluşmadan düşmeye başlıyor ve gebelik sonlanıyor. Üzülmüştüm ama hemen ertesi ay hamile kaldım bin şükürAmin inşallah:) çok teşekkür ederim.Kimyasal gebelik nasıl oluyor?nasıl anladınız canım? çok gecmiş olsun
Test filan yaptırdın mı canım? İnşallah yaaCanm inşallah bebeğin seninledir benimde ignede 9.Günüm asilamaninda 8. Günü inşallah umut olursun bana
Canım benım hayırlı bir evlat olur Allah sana bağışlar inş bu bebişini::) Ama benim moreller düştü çünkü internetten araştırdığım kadarıyla çatlatma iğnesi 10 gün kadar vücuttan atılmıyormuş.Eee benım daha 9.günümdü bugun muhtemelen iğnenin etkisiyle bu değerde ...Canım kimyasal gebelikte beta hcg pozitif çıkıyor ama kese oluşmadan düşmeye başlıyor ve gebelik sonlanıyor. Üzülmüştüm ama hemen ertesi ay hamile kaldım bin şükür
İnterneti boşver,insan okudukça manyağa bağlıyor,sen içini ferah tut bekle,Rabbim hakkında en hayırlısını versinCanım benım hayırlı bir evlat olur Allah sana bağışlar inş bu bebişini::) Ama benim moreller düştü çünkü internetten araştırdığım kadarıyla çatlatma iğnesi 10 gün kadar vücuttan atılmıyormuş.Eee benım daha 9.günümdü bugun muhtemelen iğnenin etkisiyle bu değerde ...
Yok canm asilamayi yapan doktor 6 mayısta yapmam gerektiğini söyledi tabi okadar beklememde :)Test filan yaptırdın mı canım? İnşallah yaa
Amin canım sağolasın.2 gün sonra perşembe günü tekrar baktıracağım normal gebelikte 2 katına çıkıyormuş değer.Değilse zaten sonuç belli...Dua et nolur...İnterneti boşver,insan okudukça manyağa bağlıyor,sen içini ferah tut bekle,Rabbim hakkında en hayırlısını versin
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah....Yok canm asilamayi yapan doktor 6 mayısta yapmam gerektiğini söyledi tabi okadar beklememde :)
Amin canm insallahHakkımızda hayırlısı olur inşallah....
Canımcım bugun tekrar baktırdım 4,37 den 1.60 düşmüş hcg demek ki vurdurduğum iğneden dolayı öyle çıkmış.Onu hesap edememişim iğne tamamen aklımdan çıkmış.Allah istemedi demek ki...Yapacak bişey yok...Canım İnşAllah bebeğin seninledir,bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama en doğru sonuç için iğnenin 14. Gününü bekle derim ben,herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?