Yok canım benimde öyle çıkmıştı ama yoktu bişeyBugün beta hcg 4.43 çıktı adetimden 10 gün geçti sizce hamilelik var mı
2 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım artış göstermez miYok canım benimde öyle çıkmıştı ama yoktu bişey
Normalde günü gününe adet olurdum. Yumurta rezervin az dedi doktor hatta tüp bebeğe yönlendirdi. Ben biraz denemek istiyorum ama bi kaç defa böyle 2 ayda bir adet oldum. Sanırım stresten yada vücudum hamile kalmaya çalışıyor diye yorumladım. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorumGeç döllenme olabilir şüpheli bir değer iki gün sonra tekrar baktır. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun?
İnşallah gösterir2 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım artış göstermez mi
4.05 ile öğrendiğim değerim 235 lere kadar çıkmıştı. Evet 5 in altı negatif sayılıyor ama şu an başlangıç aşamasında birşey var demek. Kimyasala da dönebilir, sağlıklı da ilerleyebilirBugün beta hcg 4.43 çıktı adetimden 10 gün geçti sizce hamilelik var mı
Önemli değil zaten herkesin durumu bir olmuyor ama insan duymakta istiyorİnşallah gösterirBen kendimden yola çıkarak söyledim sakın yanlış anlamayın umutlarınızı kırmak gibi olmasın Bende aynı şekilde oldu ama artış göstermedi.
Peki sizin hamilelikle mi sonlandı.4.05 ile öğrendiğim değerim 235 lere kadar çıkmıştı. Evet 5 in altı negatif sayılıyor ama şu an başlangıç aşamasında birşey var demek. Kimyasala da dönebilir, sağlıklı da ilerleyebilir
Bence testlerin güvenilirliği yüksek umudunuzu kaybetmeyin ve de güzel haberlerinizi almak isterimMerhaba herkeze bende birşey sorucakdim tüp bebek yaptırdım bugün test günüm değerim 6.70 evde iki tane test yaptırdım pozitif ama değerim dusuk anlamdım yarın yine test yaptiricamboyle birşey yasiyan varmı yada çevresinden duyan evdeki testlerin yanlış olma olasılığı varmıdır
İnsallahh rabbim kucaklarimizi boş bırakmasınBence testlerin güvenilirliği yüksek umudunuzu kaybetmeyin ve de güzel haberlerinizi almak isterimbana da dua et olur mu
Hayır ben 6 haftalık iken düşük yaptımPeki sizin hamilelikle mi sonlandı.
İnşallah sizindeeee isteyen herkesindeeeeİnsallahh rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
Allah gönlünüze göre versinHayır ben 6 haftalık iken düşük yaptım
2 gün sonra muhakkak baktır canım olabilir. 24 ile öğrendim ben hamileliğimi sonra katlanarak arttı.Normalde günü gününe adet olurdum. Yumurta rezervin az dedi doktor hatta tüp bebeğe yönlendirdi. Ben biraz denemek istiyorum ama bi kaç defa böyle 2 ayda bir adet oldum. Sanırım stresten yada vücudum hamile kalmaya çalışıyor diye yorumladım. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum
6.70 gebelik var demek ama çok erken henüz yeni kana geçmiş. 2 gün sonra muhakkak tekrar test ver sağlıkla ilerler umarımMerhaba herkeze bende birşey sorucakdim tüp bebek yaptırdım bugün test günüm değerim 6.70 evde iki tane test yaptırdım pozitif ama değerim dusuk anlamdım yarın yine test yaptiricamboyle birşey yasiyan varmı yada çevresinden duyan evdeki testlerin yanlış olma olasılığı varmıdır
Allah razı olsun güzel duanız için191 çıkmış değerim 6 başlayan iki güne çok şükür herkesin kucağı dolsun insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?