Beta hcg 4.60

İdrarda cok silik hayalet çizgi vardı ondan sonra yaptırdım kan testini
Ervanazim o silik çizgi yani hayalet olan nasıl bende bu gün erken gebelik testi yaptım bata 5 gün var hayalet bi çizgi var telefonun ışığını tutunca ancak görünüyor seninkide öylemi ?

Ervanazim o silik çizgi yani hayalet olan nasıl bende bu gün erken gebelik testi yaptım bata 5 gün var hayalet bi çizgi var telefonun ışığını tutunca ancak görünüyor seninkide öylemi ?
Ben ilk öyle fark ettim ışığı tutunca sonra normalde görünmeye başladı. İlk defa çizgi gördüm bir yıldır yapiyorum

Ben ilk öyle fark ettim ışığı tutunca sonra normalde görünmeye başladı. İlk defa çizgi gördüm bir yıldır yapiyorum
ben geçen aydanda 2. silik cizgiyi gördüm ama normal gebelik testinde 3 saat sonra ama bu erken gebelik testini yaptım on dakka sonra o cizgiyi görmeye başladım sonra normal gebelik testi yaptım gene bu gün çizgi yaptığımda yoktu 1 saat sonra yeri belli olmuş belirtimde yok sadece sol kasıımda bi ağırlık var okadar Nasip bakalım bata göre hesepladıgımda 3+3 günlük olmam lazım

Benimde bugün 3+3 günlük kan testi ysptitsaydin keşke. Benim ucuz testlerde 10 dk olmadan cikti

Benimde bugün 3+3 günlük kan testi ysptitsaydin keşke. Benim ucuz testlerde 10 dk olmadan cikti
geçen Aydan hüsranı yaşayınca bu ay adeti bekleyim diyorum bide sağlık ocağındaki doktorla yüzgöz olduk yice her ay gel git gel git :)) kadın artık kanda baktırmıyor gecikince gel diyor bende gitmek istemedim yoksa en azından umudum yaşasın bari 4 gün :)

artabilir gibi. 2-3 gun sonra bir daha yaptirirsin yükseklisinden de anlasilir

Ben çarşamba günü tekrar yaptırcam kan testi. sabah da ilk idrarimla yapıcam. Benim tüp bebek

2 gunde yada 3 gunde bir tekraela testi istersen. Hamilelik kesin var zaten transfer olduguna gore hcg hormonun olmasi da normal. Eger artiş saglikliysa tutundu tutunuyor demektir

ervanazim Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı sıhatli olsun bebeğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…