- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Ervanazim o silik çizgi yani hayalet olan nasıl bende bu gün erken gebelik testi yaptım bata 5 gün var hayalet bi çizgi var telefonun ışığını tutunca ancak görünüyor seninkide öylemi ?İdrarda cok silik hayalet çizgi vardı ondan sonra yaptırdım kan testini
Ben ilk öyle fark ettim ışığı tutunca sonra normalde görünmeye başladı. İlk defa çizgi gördüm bir yıldır yapiyorumErvanazim o silik çizgi yani hayalet olan nasıl bende bu gün erken gebelik testi yaptım bata 5 gün var hayalet bi çizgi var telefonun ışığını tutunca ancak görünüyor seninkide öylemi ?
ben geçen aydanda 2. silik cizgiyi gördüm ama normal gebelik testinde 3 saat sonra ama bu erken gebelik testini yaptım on dakka sonra o cizgiyi görmeye başladım sonra normal gebelik testi yaptım gene bu gün çizgi yaptığımda yoktu 1 saat sonra yeri belli olmuş belirtimde yok sadece sol kasıımda bi ağırlık var okadar Nasip bakalım bata göre hesepladıgımda 3+3 günlük olmam lazımBen ilk öyle fark ettim ışığı tutunca sonra normalde görünmeye başladı. İlk defa çizgi gördüm bir yıldır yapiyorum
Benimde bugün 3+3 günlük kan testi ysptitsaydin keşke. Benim ucuz testlerde 10 dk olmadan ciktiben geçen aydanda 2. silik cizgiyi gördüm ama normal gebelik testinde 3 saat sonra ama bu erken gebelik testini yaptım on dakka sonra o cizgiyi görmeye başladım sonra normal gebelik testi yaptım gene bu gün çizgi yaptığımda yoktu 1 saat sonra yeri belli olmuş belirtimde yok sadece sol kasıımda bi ağırlık var okadar Nasip bakalım bata göre hesepladıgımda 3+3 günlük olmam lazım
kaçıncı gün embriyosu transferi acaba?Adetimin 3+3 ünde transferin 9. Günü yani bugün test yaptım 4.60 çıktı. Yükselme şansı var mıdir?
geçen Aydan hüsranı yaşayınca bu ay adeti bekleyim diyorum bide sağlık ocağındaki doktorla yüzgöz olduk yice her ay gel git gel git :)) kadın artık kanda baktırmıyor gecikince gel diyor bende gitmek istemedim yoksa en azından umudum yaşasın bari 4 gün :)Benimde bugün 3+3 günlük kan testi ysptitsaydin keşke. Benim ucuz testlerde 10 dk olmadan cikti
Ben çarşamba günü tekrar yaptırcam kan testi. sabah da ilk idrarimla yapıcam. Benim tüp bebekgeçen Aydan hüsranı yaşayınca bu ay adeti bekleyim diyorum bide sağlık ocağındaki doktorla yüzgöz olduk yice her ay gel git gel git :)) kadın artık kanda baktırmıyor gecikince gel diyor bende gitmek istemedim yoksa en azından umudum yaşasın bari 4 gün :)
İnşallah sonucun Pozitif olur canımBen çarşamba günü tekrar yaptırcam kan testi. sabah da ilk idrarimla yapıcam. Benim tüp bebek
İnşallah canım seninde pozitif olurİnşallah sonucun Pozitif olur canım
E gözün aydın4.60 dan 7.14 olmuş
Evet pozitif dedi. 5 den yukarısı ni pozitif kabul ediyorlarmisE gözün aydındoktorunla konuştun mu, bazi yerler 5 den fazlaysa gebe diyor bazıları 10 dan fazlaysa, gebe teşhisi kondumu?
Gözün aydin, sağlıkla gelsin bebeğin inşallahEvet pozitif dedi. 5 den yukarısı ni pozitif kabul ediyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?