Beta HCG 4.61 pozitif mi? Nolur yorum yazın 😍😍

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.046
63
33
Kızlaaar kasık ağrıma dayanamayıp acile gittim aşılamanın 11. Günü olacak yarın 12.30 da. Çatlatma iğnesinin 14. Günü
Bat 2 Haziran POZİTİF Mİ lütfen yorumlarınızı bekliyorum 😍😍😍

Dün ve bugün erken gebelikte silik çizgi gördüm ondan öncesi negatifti.
Normalde bhcg her zaman<0.20 çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20230624_210951.webp
    IMG_20230624_210951.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 125
Kızlaaar kasık ağrıma dayanamayıp acile gittim aşılamanın 11. Günü olacak yarın 12.30 da. Çatlatma iğnesinin 14. Günü
Bat 2 Haziran POZİTİF Mİ lütfen yorumlarınızı bekliyorum 😍😍😍

Dün ve bugün erken gebelikte silik çizgi gördüm ondan öncesi negatifti.
Normalde bhcg her zaman<0.20 çıkıyor
Evet kuzum yukselir degerin idrara yeni gecmis demekki hayirlisi olsun😍

YAAAAA gerçekten miiii 😅😍 o kadar heyecanlıyıımmmmm kiiiiiiiiiiii yarın mı tekrar kan vereyim yoksa sonraki gün mü nasıl yapayım bayramda geldi heryer telaşe dolacak aciller ilgilenir mi kiii🫣😅

Benimde Perşembe günü 3 çıktı sizce varmıdır adet bittikten sonrası ağrım oldu acile gittim 3 çıktı cok merak ediyorum bi saate kadar kan versem diyorum bi yandan da yoktur ne alaka diyorum kafam karıştı adeti geç oldum adet bitti ağrım sonraki gün pembe akıntı geldi en sonunda acile gittim 3 çıktı dün meraktan test yaptım negatif ti

Benimde Perşembe günü 3 çıktı sizce varmıdır adet bittikten sonrası ağrım oldu acile gittim 3 çıktı cok merak ediyorum bi saate kadar kan versem diyorum bi yandan da yoktur ne alaka diyorum kafam karıştı adeti geç oldum adet bitti ağrım sonraki gün pembe akıntı geldi en sonunda acile gittim 3 çıktı dün meraktan test yaptım negatif ti
Anlamadım tam olarak sorduğunuz soruyu son adet tarihinizin üzerinden kaç gün geçti ?

Kızlar soruma cevap verebilecek deneyimli anneler/anne adayları yok muuu?

Ben 3 hazirsnda kan vermistim baska bi sağlık sorunundan dolayı kan testi yaptırmadan ilaç vermek istemedi doktorum test yaptılar sonuc 3tü 13 haziran beta 58le hamile olduğumu öğrenmiştim ama kimyasal gebelikmiş, idrarda çıktığına göre gebelik var gici duruyor yükselir daha, umarım sağlıklı bir gebeliktir🙏

Ben 3 hazirsnda kan vermistim baska bi sağlık sorunundan dolayı kan testi yaptırmadan ilaç vermek istemedi doktorum test yaptılar sonuc 3tü 13 haziran beta 58le hamile olduğumu öğrenmiştim ama kimyasal gebelikmiş, idrarda çıktığına göre gebelik var gici duruyor yükselir daha, umarım sağlıklı bir gebeliktir🙏
Yaşadığın duruma çok üzüldüm.. umutlanmak mutlu olmak ve bu sonuç insanın içini çok acıtır.. yarın kan vereceğim ve heyecandan uyuyamıyorum umarım herşey umduğum gibi olur hayırlısı ve sağlıklısını istiyorum..
Aşılama konusunda bat ve sat ı unutup tamamen aşılama gününe odaklanmanız isteniyor ama çok heyecanlıyım..
Tekrar gebe kalmanı umuyorum canım tekrardan çok üzgünüm 🥺💔

Back
X