- 16 Şubat 2022
- 208
- 200
- 53
- Konu Sahibi efulim5253
-
Bu değer negatif bi değer biraz daha bekleyip tekrar yaptırın 5 in üstüne çıkarsa o zaman ihtimal olabilirMerhaba arkadaşlar. Ben bu ay ovulasyon testiyle adetin 21.gunu geç yumurtlama gördüm ve değerlendirdim. 28gunde bir adet olurum gecikmez.. adetim bir hafta gecikti ve kanda beta HCG 4.64 çıktı. Böyle olup değeri yukselen var mı ? Kimyasal gebelik mi oluştu acaba kafam karıştı..
Canım bnim deger 4.7 idi sonra yükseldi 5 haftalık gebeyim takmana gerek yok kafana yükselir inşallahMerhaba arkadaşlar. Ben bu ay ovulasyon testiyle adetin 21.gunu geç yumurtlama gördüm ve değerlendirdim. 28gunde bir adet olurum gecikmez.. adetim bir hafta gecikti ve kanda beta HCG 4.64 çıktı. Böyle olup değeri yukselen var mı ? Kimyasal gebelik mi oluştu acaba kafam karıştı..
Siz kaç haftalikken öğrendiniz peki. Benim yumurtlama üzerine 14gun geçmesi kafamı karıştırıyor. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alinCanım bnim deger 4.7 idi sonra yükseldi 5 haftalık gebeyim takmana gerek yok kafana yükselir inşallahiki gün sonra tekrar et testi yada 4gun sonra
Teşekkür ederimBu değer negatif bi değer biraz daha bekleyip tekrar yaptırın 5 in üstüne çıkarsa o zaman ihtimal olabilir
Yani bu kadar gecikmeye çok düşük değer değil miCanım bnim deger 4.7 idi sonra yükseldi 5 haftalık gebeyim takmana gerek yok kafana yükselir inşallahiki gün sonra tekrar et testi yada 4gun sonra
4 haftaya girerken öğrendim cnm saoalsin CNN darısı sizin başınıza inşallahSiz kaç haftalikken öğrendiniz peki. Benim yumurtlama üzerine 14gun geçmesi kafamı karıştırıyor. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alin
Gecikemem yoktu ki öğrendiğim de hemde zaten psikolojimi üç gündür bozuk sizde neden böyle söylüyorsunuz değer düşük değil ki diye moralimi neden bozuyosunuz Doktorlar gayet güzel yükselmiş sağlıklı denildi haldeYani bu kadar gecikmeye çok düşük değer değil mi
Hayır hayır yanlış anladınız benim değerim düşük gecikmeye göre.. siz daha erken öğrenmişsiniz sizinki normal diyorumGecikemem yoktu ki öğrendiğim de hemde zaten psikolojimi üç gündür bozuk sizde neden böyle söylüyorsunuz değer düşük değil ki diye moralimi neden bozuyosunuz Doktorlar gayet güzel yükselmiş sağlıklı denildi halde
Özür dilerim istemeden sizi üzdüm. Farklı anladınız hakkınızı helal edin hamilesin böyle olunca üzüldümGecikemem yoktu ki öğrendiğim de hemde zaten psikolojimi üç gündür bozuk sizde neden böyle söylüyorsunuz değer düşük değil ki diye moralimi neden bozuyosunuz Doktorlar gayet güzel yükselmiş sağlıklı denildi halde
Yükselir inşallahHayır hayır yanlış anladınız benim değerim düşük gecikmeye göre.. siz daha erken öğrenmişsiniz sizinki normal diyorum
Anlıyorum elbette çok zordur olana kadar ayrı üzülüyoruz olunca bambaşka.. ama bu üzüntü stres size zarar verir duanızı edin Rabbim büyük inşallah sağ salim kucağınıza alcaksiniz hep iyi düşünelimYükselir inşallahbnim gecikme yok olabilir yanlış anlamış olabilirsiniz fakat gece sabaha kadar hastalerden çıkamıyorum heran kaybetme tehlikesiyle sizde böyle diyince iyice daha kötü hissettirdi. Kb sizde gecikme olmuş ben onu tam net anlamadım gecikmede geç döllenme olabiliyor ondan dir yada haftadi küçüktür ondan yeni yükseliyor dur
Estağfurullah ben yanlış geçikme yazısını anlamadan direk moral vermek amacıyla yazdım sonradan okudum gecikmem var diyince siz kusuruma bakmayın helal olsun sizde helal edinÖzür dilerim istemeden sizi üzdüm. Farklı anladınız hakkınızı helal edin hamilesin böyle olunca üzüldüm
Amin inşallahAnlıyorum elbette çok zordur olana kadar ayrı üzülüyoruz olunca bambaşka.. ama bu üzüntü stres size zarar verir duanızı edin Rabbim büyük inşallah sağ salim kucağınıza alcaksiniz hep iyi düşünelim
İnşallah isteyen herkes hayırlı haberler alsınEstağfurullah ben yanlış geçikme yazısını anlamadan direk moral vermek amacıyla yazdım sonradan okudum gecikmem var diyince siz kusuruma bakmayın helal olsun sizde helal edinmerak etme Allah'ın izniyle yükselir inşallah dualarım sizinle
Dün akşam az pembe kanamam oldu ve devamı yok. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Yerleşme desem bilemedimAmin inşallahRabbim hepinize nasip etsin en kısa sürede hayırlısıyla inşallah dualarım sizinle
Olabilir cnm dinlen bol bol üç gün sonra kan ver tekrarDün akşam az pembe kanamam oldu ve devamı yok. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Yerleşme desem bilemedim
Tamam teşekkür ederimOlabilir cnm dinlen bol bol üç gün sonra kan ver tekrar
Mrb durumunuz nedir acaba değer yükseldi mı?Tamam teşekkür ederim
Okuyunca çok arafta olmuş 1 hafta gecikmeye göre biraz az tekrar test yaptınız mı yükseldi mi değer çok ortada çünkü ya yükselme ihtimali var ya da kimyasal bı gebelik oluştu değeri düşmeye başladı yakında kanama başlayabilir . İnşallah hamissinizdir değeriniz yukselmistirMerhaba arkadaşlar. Ben bu ay ovulasyon testiyle adetin 21.gunu geç yumurtlama gördüm ve değerlendirdim. 28gunde bir adet olurum gecikmez.. adetim bir hafta gecikti ve kanda beta HCG 4.64 çıktı. Böyle olup değeri yukselen var mı ? Kimyasal gebelik mi oluştu acaba kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?