Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.gün tekrarlayın yükselirse artışı takip edin bende çatlatma iğnesinden 12.gün sonradan kan testi 17 ile öğrendimMerhabalar 19 mayista catlatma ignesi oldum 28 mayista kan verdim 4,97 İğnenin etkisi midir yoksa gebelik mi oluşuyor
Erken kan vermişsiniz en az 14. Gün verinMerhabalar 19 mayista catlatma ignesi oldum 28 mayista kan verdim 4,97 İğnenin etkisi midir yoksa gebelik mi oluşuyor
Adetinize kaç gün kala yaptırdınız testiMerhabalar 19 mayista catlatma ignesi oldum 28 mayista kan verdim 4,97 İğnenin etkisi midir yoksa gebelik mi oluşuyor
Tesekkur ederimErken kan vermişsiniz en az 14. Gün verin
8 gun kalaAdetinize kaç gün kala yaptırdınız testi
Cok erken yapmissiniz ama bende cok sabirsizim8 gun kala
Yaa keske olsa insallah ne esimde ne bende dogru duzgun sorun var sebebsizce olmuyor cok uzuluyorum.Allah saglikli dogumlar nasip etsin sizeCok erken yapmissiniz ama bende cok sabirsizimcatlatma ignesi vurulmadm adetime 2 gun kala yapmistim benim 9 cikmisti yani cok dusuk sonra yukseldi 8 gun kala 4 cok bile bence insAllah sizinde yukselir insAllah hamilesinizdir
Amin Allah razi olsun aslinda hersey yazili kaderimizde ama biz insan oglu sabirsiziz sanki biraz yani en azindan ben kendim icin konusayim istedgmzde degil aslinda nasip oldugunda vakti geldiginde guzel bir sekilde oluveriyor bende ilk bebegimde Allah affetsin olmuyor niye olmuyor diye isyana bile dusmustum sorunmuz olmadgi halde tedavide denedik sabirsizligimdan snra pes ettim vazgectm sitres yapmadim gec oldu ama güc olmadi hamdolsun ikincidede korunmayi biraklm bir seneye anca olur zaten dedik korunmayi biraktgmz mayis ayinda oldu hemen rabbim en guzel zamnda en guzel sekilde nasip ediyor Allahim isteyen herkse nasip etsin insAllah canı gönülden duamdırYaa keske olsa insallah ne esimde ne bende dogru duzgun sorun var sebebsizce olmuyor cok uzuluyorum.Allah saglikli dogumlar nasip etsin size![]()