Beta Hcg 4,97?

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623
Merhabalar 19 mayista catlatma ignesi oldum 28 mayista kan verdim 4,97 İğnenin etkisi midir yoksa gebelik mi oluşuyor

İğnenin etkisi ne kadar zamanda geçiyor?
9. günde iğne etkisi olabilir, 2-3 gün sonra tekrar verin bence

Merhabalar 19 mayista catlatma ignesi oldum 28 mayista kan verdim 4,97 İğnenin etkisi midir yoksa gebelik mi oluşuyor
12.gün tekrarlayın yükselirse artışı takip edin bende çatlatma iğnesinden 12.gün sonradan kan testi 17 ile öğrendim

Belki çok yeni olduğu için az çıkmış olabilir bende yeni gebeyim ikinci bebegime adetime iki gün kala belirtim oldugu icin idrar testi yaptim silik cikti ayni gun kan verdim 9.03 cikti 3.4 gun sonra 70 cikti

Cok erken yapmissiniz ama bende cok sabirsizim :KK28: catlatma ignesi vurulmadm adetime 2 gun kala yapmistim benim 9 cikmisti yani cok dusuk sonra yukseldi 8 gun kala 4 cok bile bence insAllah sizinde yukselir insAllah hamilesinizdir
Yaa keske olsa insallah ne esimde ne bende dogru duzgun sorun var sebebsizce olmuyor cok uzuluyorum.Allah saglikli dogumlar nasip etsin size 😊

Yaa keske olsa insallah ne esimde ne bende dogru duzgun sorun var sebebsizce olmuyor cok uzuluyorum.Allah saglikli dogumlar nasip etsin size 😊
Amin Allah razi olsun aslinda hersey yazili kaderimizde ama biz insan oglu sabirsiziz sanki biraz yani en azindan ben kendim icin konusayim istedgmzde degil aslinda nasip oldugunda vakti geldiginde guzel bir sekilde oluveriyor bende ilk bebegimde Allah affetsin olmuyor niye olmuyor diye isyana bile dusmustum sorunmuz olmadgi halde tedavide denedik sabirsizligimdan snra pes ettim vazgectm sitres yapmadim gec oldu ama güc olmadi hamdolsun ikincidede korunmayi biraklm bir seneye anca olur zaten dedik korunmayi biraktgmz mayis ayinda oldu hemen rabbim en guzel zamnda en guzel sekilde nasip ediyor Allahim isteyen herkse nasip etsin insAllah canı gönülden duamdır :dua::KK200:

Bende iğneden sonra 11.günde kan testi yaptırdım adetime 1 hafta vardı 3.5 çıktı. Pek umudum yok ama yükselir mi sizce

İgnenin etkisiymis benim gibi erkenden baktirip uzulmeyin tekrar baktirdim 0.1 herzamanki gibi

Back
X