- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
- Konu Sahibi Minikmucizem9494
-
Bence normal ilerliyorAdetim bugün 10 gün gecikti 2 gün önce beta yaptırdım 7.81 çıkmıştı
Dün yaptırdım 40.50 kimyasalmıdır normal mi ilerliyor acaba testimde silik çizgi
Normal canım, 2 günde 1 vermeye devam et
Bence normal ilerliyor. Şuan için kimyasal diye düşünüp moralinizi bozmayınAdetim bugün 10 gün gecikti 2 gün önce beta yaptırdım 7.81 çıkmıştı
Dün yaptırdım 40.50 kimyasalmıdır normal mi ilerliyor acaba testimde silik çizgi
Beta hcg 118 olduBence normal ilerliyor. Şuan için kimyasal diye düşünüp moralinizi bozmayın
Fakar vajinal muayanede kese görünmedi erkenmiBeta hcg 118 oldu
Çok erken tabi kiFakar vajinal muayanede kese görünmedi erkenmi
Adetim 13 gün geciktiÇok erken tabi ki
Beta 7000 lerdeyken kese gözüktü bende
Acele etmeyin
Adetiniz 1 hafta falan gecikecek,anca öyle
O zaman geç döllenme olmuş.Adetim 13 gün gecikti
Kaç haftalık olabilir acaba ne zaman gitmeliyim doktoraO zaman geç döllenme olmuş.
Beta artışınız güzel.
Sadece bu ay beklenen tarihte değil daha geç yumurtlama olmuş.
Maşallah gayet iyi yükselmiş 2 günde 2 katı yükselmişAdetim bugün 10 gün gecikti 2 gün önce beta yaptırdım 7.81 çıkmıştı
Daha 1 haftalık en az 3 hafta bekle ki kesen gözüksünKaç haftalık olabilir acaba ne zaman gitmeliyim doktora
Daha çok başında. Şuan gitseniz gereksiz çünkü dediğim gibi kese için 5000 üzeri beta değeriniz olması gerekir.Kaç haftalık olabilir acaba ne zaman gitmeliyim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?