Bana da çoğul gebelik gibi geldi. artık ikiz midir, üçüz müdür, dördüz müdür? bunu ilerleyen günlerde anlarsınız. Şimdiden tebrik ederim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Canım mol gebelik diğer adı ile üzüm gebeliği.sağlıklı bir gebelik değil.uzun bir süreç.hiç aklını bununla bulandırma.muhtemelen.çoğul gebeliktir.bizi haberdar et.hayırlı haberler olur dilerim...
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.
yaaa doktor da ilkokul mezunu heralde. bi suru insan burda fikir yurutuyo cogul gebelik olabilir diye,o nasil.hicbisey soylemiyo hayret yaa.. bazilari sanki kotulukten besleniyo.. ne sikinti olabilirmis ki
Canım mol gebelik diğer adı ile üzüm gebeliği.sağlıklı bir gebelik değil.uzun bir süreç.hiç aklını bununla bulandırma.muhtemelen.çoğul gebeliktir.bizi haberdar et.hayırlı haberler olur dilerim...
çok şükür labaratuvarda farklı işlemlerle uygulandıgı ıcın aradakı fark ucurum gıbıymıs. halbuki iki testi de aynı hastane yaptı ama farklı şekilde inceleme yapmışlar bilgi de vermedikleri için şüpheye kapıldım
çok şükür labaratuvarda farklı işlemlerle uygulandıgı ıcın aradakı fark ucurum gıbıymıs. halbuki iki testi de aynı hastane yaptı ama farklı şekilde inceleme yapmışlar bilgi de vermedikleri için şüpheye kapıldım
Valla ben bu gebeliğimin başında , labaratuvarın yanlışlığı sebebi ile , sağlıklı bebeğimi aldırıyodum...düzenli giden beta değerimi , yanlışlık sonucu en son çıkan değerin baya altına düşürmüştü..ama daha önce iki kaybım olduğu için tecrübeliydim , hemen başka labaratuvarda baktırdık şükür herşey normaldi.Allah herkese banada sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin...
Kızlar merhaba sat 8 temmuz 5+5 deyim bugünkü beta hcg degerim 23230 yüksek mi sizce. 1 yıl önce mol gebelik geçirdim onda da çok yüksekti bebeğimi kaybettim ve çok korkuyorum tekrarladı mı diye. Dr izinde randevumda haftaya salı o zaman kadar nasıl bekliycem (
Kızlar merhaba sat 8 temmuz 5+5 deyim bugünkü beta hcg degerim 23230 yüksek mi sizce. 1 yıl önce mol gebelik geçirdim onda da çok yüksekti bebeğimi kaybettim ve çok korkuyorum tekrarladı mı diye. Dr izinde randevumda haftaya salı o zaman kadar nasıl bekliycem (
Arkadaşım benimde çok yüksek çıktı. .adetim 12 gün gecti yaptırdım değer 38000 civarı çıktı. .doktora bi gittim daha 5+5 dedi sadece kese vardı çok şükür bende öyle mol gebelik mi diye dusundum ama değilmiş..içini ferah tut mol gebelikte 100000 falan çıkıyormus değerler..baya yüksek oluyormuş. .takmamaya calis
Arkadaşım benimde çok yüksek çıktı. .adetim 12 gün gecti yaptırdım değer 38000 civarı çıktı. .doktora bi gittim daha 5+5 dedi sadece kese vardı çok şükür bende öyle mol gebelik mi diye dusundum ama değilmiş..içini ferah tut mol gebelikte 100000 falan çıkıyormus değerler..baya yüksek oluyormuş. .takmamaya calis
Sağol canım inşallah mol değildir. Geçen sene 70 binlerde iken kürtaj olmuştum gerçekten çok yükselmişti. Şu an kaç haftalıksın bebek ne durumda peki ?