Beta hcg 43.7 acil bakarmisiniz

elifinizzzzz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
374
65
28
22
Merhaba hanimlar benim adetim 3 gun gectiginde idrar testi yaptim negatif cikti 3 4 gun sonra yjne yaptim cift cizgi 2 gun sonra kan verdim 43.7 ile gebeyim 1 bucuk aydır adet olmadim beta degerim düşük geldide bana yükselirmi acaba fikirlerinize acilen ihtiyacim var

Geç döllenme mi acaba? Arkadaşlardan bilen çıkar muhakkak.
2 gün sonra tekrarlayın belli olur, ne zaman kan vermiştiniz?

Canım açtığın diğer başlıkta da sana aynısını söyledik. Burda da arkadaşlar aynısını söylemiş. Senin değerine göre kimse yorum yapamaz şu anda. Herkesin söylediği gibi kan vermen gerekiyor. Neden ikna olmuyorsun?😊

Merhaba hanimlar benim adetim 3 gun gectiginde idrar testi yaptim negatif cikti 3 4 gun sonra yjne yaptim cift cizgi 2 gun sonra kan verdim 43.7 ile gebeyim 1 bucuk aydır adet olmadim beta degerim düşük geldide bana yükselirmi acaba fikirlerinize acilen ihtiyacim var
Ben gecikmenin 5. Günü 34 ile öğrendim kimyasal dediler geç dollenmeymis şu anda 27 haftalık hamileyim

kimyasal degilmiymis rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hayır değilmiş gayet sağlıklı bir gebelik süreci yaşıyorum, hatta kimyasal dediler bekledim değerin artıyor derken lekelenme ve sancım oldu düşük yapıyorsun diyerek kürtaja almak istediler şehir disindaydim reddettim iyi ki reddetmisim yoksa turp gibi oğlundan olacaktım Allah korusun
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin 🌸🥰

Back
X