Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 4938

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kaju1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
9
4
1
28
Kızlar merhabalar adetim 5 gün gecikti evde 3 tane test yaptım hepsi çift çizgi çıktı. Dün sabah kan testi verdim beta hcg 4938 çıktı. Durmadım dün akşam kadın doğuma gittim alttan ve üstten kesem gözükmedi tekrar su içim yeniden muayene etti kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı İçin gelebilirsin dedi . Sizlere sorum ben hiç bir şey hissetmiyorum herkes çok mutlu ben çok durgunum sürekli ağlıyorum bu durumu yaşayan var mı

Kızlar merhabalar adetim 5 gün gecikti evde 3 tane test yaptım hepsi çift çizgi çıktı. Dün sabah kan testi verdim beta hcg 4938 çıktı. Durmadım dün akşam kadın doğuma gittim alttan ve üstten kesem gözükmedi tekrar su içim yeniden muayene etti kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı İçin gelebilirsin dedi . Sizlere sorum ben hiç bir şey hissetmiyorum herkes çok mutlu ben çok durgunum sürekli ağlıyorum bu durumu yaşayan var mı
İlk zamanlar öyle oluyor. Şoka giriyor insan neye nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Hormonların etkisiyle aşırı duygusallık başlıyor
Yani şuan yaşadığınız gayet normal
Benim aşırı korkularım vardı ilk 3 ay bebekten bahsetmeye korkuyordum

Benim de korkularım var bir sürü hayatımı tamamiyle değişmesi beni korkutuyor.
Sakin ol canım
Her kadın o testi yaparken hem gebe çıkmaktan hem gebe cikmamaktan korkar

Düzenin başta sona degisecegi için endişelerin çok normal

Ayrıca çocuğum olsun diye yıllarca uğraşan kadınlar hariç kimsenin olley çocuğum oluyor diye sevindiğini görmedim duymadım inanmıyorum da .

Kalp atışını duyduğunda da bişey hissetmeye bilirsin

Benim yakınlarım tekmeleri hissetmeye başladığında sevgi duymaya başlamışlardı
Bazıları da cinsiyeti öğrenince annelik duygusuna kapilabilmislerdi

Yaşadığın duygular çok normal
Kendine yüklenme
%90 imizda böyle olur

Benim de korkularım var bir sürü hayatımı tamamiyle değişmesi beni korkutuyor.
Gebeliğin hayırlı olsun kuzucum sağlıkla gelsin inş 😍
Plansız bir gebelik ve süpriz olduysa bu çok normal çok büyük bir sorumluluk bu çok değil o kalp atışını duyman bile bütün duygularını değiştiricektir ✨
Eğer çok kötü hissediyorsan kendini sağlığın için bi kaç seans psikolojik destek alman çok daha iyi olur
Korkuların olması çok normal
Umarım herşey gönlünce olur 🙏🏻😍✨

Sakin ol canım

Ayrıca çocuğum olsun diye yıllarca uğraşan kadınlar hariç kimsenin olley çocuğum oluyor diye sevindiğini görmedim duymadım inanmıyorum da .

Kendine yüklenme
%90 imizda böyle olur
Yani değişik bir his anlatamam kimse de beni anlamıyor zaten neden bu kadar mutsuz olduğumu soruyorlar

Gebeliğin hayırlı olsun kuzucum sağlıkla gelsin inş 😍
Plansız bir gebelik ve süpriz olduysa bu çok normal çok büyük bir sorumluluk bu çok değil o kalp atışını duyman bile bütün duygularını değiştiricektir ✨
Eğer çok kötü hissediyorsan kendini sağlığın için bi kaç seans psikolojik destek alman çok daha iyi olur
Korkuların olması çok normal
Umarım herşey gönlünce olur 🙏🏻😍✨
İnanın düşünüyorum onu yapmayı

İnanın düşünüyorum onu yapmayı
Bi bebeğe hazır olmak bence çok önemli çünkü hayatının tamamına ortak olucak
kimin ne dediğinin önemi yok inan önemli olan şey senin ne düşündüğün
Ağrısını sancısını senden başka kimse çekmicek senin nazını niyazında eşinden başka kimse çekmicek
allahın izniyle birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz inş
Canını sıkma hiç gidip içini dökmek seni epey rahatlatır hepimizin konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı var 🙏🏻

Arkadaşlar bende 3.5 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım daha çok yeni. Fakat bir sorun var, çok istedim hayaller kurdum, heberi alınca havalara uçtum fakat şuan içimde hiçbir his yok. Yani sanki şuan hiç hamile değilim eskiden neysem o gibiyim. Daha keseyi görmedim Çarşamba günü gidicem. Acaba emin olamadigimdan mi böyle oluyor. Değerlerim çok iyiydi en son 5300 dü, ama kendime yakistiramiyorum gibi. Çok tuhafim ben ya herkes mi böyle. Bir belirtide yok mide bulantısı uyku hali falan.

Arkadaşlar bende 3.5 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım daha çok yeni. Fakat bir sorun var, çok istedim hayaller kurdum, heberi alınca havalara uçtum fakat şuan içimde hiçbir his yok. Yani sanki şuan hiç hamile değilim eskiden neysem o gibiyim. Daha keseyi görmedim Çarşamba günü gidicem. Acaba emin olamadigimdan mi böyle oluyor. Değerlerim çok iyiydi en son 5300 dü, ama kendime yakistiramiyorum gibi. Çok tuhafim ben ya herkes mi böyle. Bir belirtide yok mide bulantısı uyku hali falan.
Kuzum hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin inş 🙏🏻

Heralde insan yoruluyor ve ne yapıcağını bilemiyor benimde 6 yıllık evliliğin 2 düşüğüm var şuan aşılama ile hamile kaldım çok şükür 4 hafta filan adete göre 🤰🏻🤞🏻
Ama o beta değerini nasıl takip ediyorum sen tahmin et
kese görünücek mi
kalp atışı olucak mı bi ton soru var aklımda kullandığım ilaçlar yeterli mi doktora güveniyorum ama insanda hep bi şüpe kalıyo
Bugün kasıklarmda adet sancısı vardı eşime nasip olmucak galiba dedim ağladım filan allahtan çok destek oluyo bana o olmasa naparım bilmiyorum
İnsan düşüyo gerçekten hiç böyle sevinçten ağlamadım hep stresten
Galiba bizim sınavımızda bu rabbim herşeyin en iyisini bilir herşeye varım
Zaman hızlı geçsin 20. Haftalara geleyim nasıl istiyorum bilemezsin benim içim anca öyle rahatlıcak gibi yolumuz uzun zor çok dikenli
Bizede dikenleri ayıklayıp çiçekli yollar yaratmak düşüyo
Şükür burası var dertleşip rahatlıyoruz

Kuzum hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin inş 🙏🏻

Heralde insan yoruluyor ve ne yapıcağını bilemiyor benimde 6 yıllık evliliğin 2 düşüğüm var şuan aşılama ile hamile kaldım çok şükür 4 hafta filan adete göre 🤰🏻🤞🏻
Ama o beta değerini nasıl takip ediyorum sen tahmin et
kese görünücek mi
kalp atışı olucak mı bi ton soru var aklımda kullandığım ilaçlar yeterli mi doktora güveniyorum ama insanda hep bi şüpe kalıyo
Bugün kasıklarmda adet sancısı vardı eşime nasip olmucak galiba dedim ağladım filan allahtan çok destek oluyo bana o olmasa naparım bilmiyorum
İnsan düşüyo gerçekten hiç böyle sevinçten ağlamadım hep stresten
Galiba bizim sınavımızda bu rabbim herşeyin en iyisini bilir herşeye varım
Zaman hızlı geçsin 20. Haftalara geleyim nasıl istiyorum bilemezsin benim içim anca öyle rahatlıcak gibi yolumuz uzun zor çok dikenli
Bizede dikenleri ayıklayıp çiçekli yollar yaratmak düşüyo
Şükür burası var dertleşip rahatlıyoruz
Allah razı olsun canım seninde gözün aydın ☺️ benimde transferin 3. Günü başlayıp pozitifi görene kadar regl sancılarım oldu hep. O kadar korktum üzüldüm ki dayanamadim ertesi günü kan verdim 🙈 o sancılar hâlâ ara ara oluyor normalmiş diğer arkadaşlarım da aynısını söylüyor. Dediğin gibi biz zorlu yollardan geçtik vede geçiyoruz hep tedirginiz keseydi kalp atisiydi sonra 3 ay düşük tehlikesi korkusu derken daha da devam edecek kucagimiza alana kadar. Rabbim yardımcımız olsun bu süreçte hepimizin 🤲❤️

Allah razı olsun canım seninde gözün aydın ☺️ benimde transferin 3. Günü başlayıp pozitifi görene kadar regl sancılarım oldu hep. O kadar korktum üzüldüm ki dayanamadim ertesi günü kan verdim 🙈 o sancılar hâlâ ara ara oluyor normalmiş diğer arkadaşlarım da aynısını söylüyor. Dediğin gibi biz zorlu yollardan geçtik vede geçiyoruz hep tedirginiz keseydi kalp atisiydi sonra 3 ay düşük tehlikesi korkusu derken daha da devam edecek kucagimiza alana kadar. Rabbim yardımcımız olsun bu süreçte hepimizin 🤲❤️
Amin canım inş sağlıklı gebelikler nasip olur 🤰🏻😍🙏🏻

Sakin ol canım

Kendine yüklenme
%90 imizda böyle olur
heh ıste bende tam boyleyım .. herkes sevınıyor ben aptal gıbı bakılıyorummm

Back
X