Beta hcg 498,89

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
27
Merhaba arkadaşlar iki gün önce yanı Cuma gunu kan testi yaptırdığımda beta hcg 498,89 çıktı normal hesaplamama göre tam adet günümde yaptırdım bu testi yarin da kan vercem iki günde ikiye katlıyormuş ama sizce bu sonuc hani değer normal mi?

Hayırlı olsun,değeriniz gayet güzel sağlıkla ilerlesin inşallah

Kan vermene gerek yok boşuna hastaneye gidip riske sokma kendini. Ben hamile kaldığımda 60 beta ile gittim doktora artik ölçme demisti. Son adet tarihine göre hesapla kaç haftalık olduğunu 6.haftada falan git

Bu deger gayet guzel bence tekrarlatmaniza gerek yok, tabi doktorunuz ne dediyse oyle hareket edin. Son adet tarihinize gore hesaplayacaksiniz, yani 28 gunde 1 adet oluyorsaniz adet gununuzde 4 haftalik hamile oluyorsunuz. Su anda 4+2’siniz. 6. Haftada gidip keseyi gorebilirsiniz

İnsallah çok teşekkür ederim ben de tam bilemedigim icin sormak istedim daha kadın Doğuma da gitmedim açıkcası acilde yaptılar tahlilimi onlar da kadın Doğuma git dediler ben de düşündüm ki şimdi ortam çok kötü olduğu icin riske atmak istemiyorum en azından yarin sağlık ocağına gidip tahlil versem değerin yükselip yukselmedigini görebilirim diye düşünmüştüm çok korkuyorum değer düşerse diye

Bakin zaten deger duserse dusuk yaparsiniz. Cok ufak bir ihtimal dis gebelik riski var her hamilede keseyi gorene kadar ama onun da ilk olcum degeri 500 civari cikmiyor diye biliyorum.
Bir de 48 saatte 1 ayni yerde yaptirmaniz gerek testi, ben sizin yerinizde olsam riske girmem ama dedigim gibi tamamiyle sizin bileceginiz bir konu

Neyse normal zamanda olsa giderdim ama dediğiniz gibi riske atmaya gerek yok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 2 hafta daha bekleyelim bakalım nasıl sabredeceksem

Maşallah değer çok iyi tekrar riske girme bence arkadaşların dediği gibi 6ci haftani bekle hem o zaman kalp atsiida duyulur belki

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı hemşire düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?

Kızlar merhabalar son adet tarih başlangıcım 3 nisandı. 2 mayısta hamile ılduğumu öğrendim. Öncelikle şu an kim istiyorda Allahım nasip etsin. Hcg değerim 868 sizce nasıl ? Adete 5 gün kala kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…