- Konu Sahibi xoxzlembay
-
Kızlar nolur yardım,
10 gun once catlatma iğnesi oldum ve 8 gun önce ilşki oldu.8 gün için beta hcg 5.69 cıktı nedersiniz hamilemiyim
özlemciğim başıma geldiği için biliyorum bende senin gibi çatlatma iğnesi kullanmıştım ve adetim gelmeden bhcg yaptırdım ve yüksek çıkmıştı bide evde test yaptım ondada çıktı fakat adet günüm gelince bi güzel adet olmuştum yine hüsrandı bu iğneler hcg yi yükseltiyor bence adet gününü bekle ve kendini umutlandırma hayırlısı arkadaşım
Canm,
Sen çatlatma iğnesinden kac gun sonra yaptırmıstın ve degerin kactı?
Merak ettiğim eger gercekten hamile olsam bu deger 8 gunluk ilşki için normalmi yoksa dahamı yuksek olmalıydı
Kızlar nolur yardım,
10 gun once catlatma iğnesi oldum ve 8 gun önce ilşki oldu.8 gün için beta hcg 5.69 cıktı nedersiniz hamilemiyim
adetime 5 gün kala yapmıştım 150 nin üzerindeydi tam net hatırlayamıyorum özlemciğim biliyorum beklemek çok zor geliyor ama el mahkum bekliyeceksin bak ben bu ay iğnede olmadım adetime 2 gün kala hcg yaptırdım 5,53 çıktı ve labarant negatif dedi onun üzerine 2 kerede evde yaptım bişey çıkmadı bugün 3 gün oldu adetim gecikeli ve bekliyorum başka çarem yok biraz sonra bi daha yapıcam testi ondada çıkmasa umudu kesicem seni çok iyi anlıyorum beklemek ölüm geliyor ama başka çare yok
kızlar benimde adetim 4 gün geçti b-hcg sonucum 2,63 acaba hamilemiyim çok merak ediyorum eger hamile değilsem neden böyle bir değer çıkar lütfen yardım edin(((((
kızlar benimde adetim 4 gün geçti b-hcg sonucum 2,63 acaba hamilemiyim çok merak ediyorum eger hamile değilsem neden böyle bir değer çıkar lütfen yardım edin(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?