Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrarlayi eğer artarsa iki katı gebelik var demek artmazsa kimyasal demekAdetime 3 gün var yumurtlamadan 11gün geçti kimyasal mı cok dusuk degerimEki Görüntüle 2947521
Canım benim ilk 8 çıkmisti doktor yok dedi hani düşün 2 gün sonra 70 oldu ve dün bebisi gördük önemli olan düşük çıkması değil 2 gün sonraki artış canımAdetime 3 gün var yumurtlamadan 11gün geçti kimyasal mı cok dusuk degerimEki Görüntüle 2947521
Tahmininizden geç yumurtlamis olabilirsiniz yada geç yerlesmis olabilir.2 katı artması önemli olan su an anlaşılmaz ne olduğu o sebeple.insallah iki gün sonra güzel bir artış görürsünüzAdetime 3 gün var yumurtlamadan 11gün geçti kimyasal mı cok dusuk degerimEki Görüntüle 2947521
Apla ben öyle düşünmedimYa bütün herkes hemen dış gebelik ve kimyasal mı diye düşünüyor neden çok mu araştırıyorsunuz napıosunuz. Çok yeni öğrenmişsiniz hamileliğinizi ve bir kaç defa düzenli artıp artmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Sağlıkla ilerler inş.
Apla ben öyle düşünmedimilk yorum benimdi artışa bakılması gerek en sağlıklısı iki gün sonra kan testi
Aynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yokAhahah evet artışa bakılması lazım haklısın tabiki de. Lafım konu sahibine daha ilk gördükleri sayıda hemen kimyasali, dış gebeliği düşünmeleri beni şaşırtıyor. Hangi bu tür açılan konuya baksam mutlaka bunun lafı geçiyor. İnsanlar neden bu kadar olumsuz oldular ya. Hep en kötüsünü düşünüyorlar hemen haksız mıyım :)
Aynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yokher zaman buna inanırım
![]()
İnsan mutlu oluyor benim sonra kanamam olmuştu devam etmedi ,Yaaa benimde ikiyle başlamıştı ilk defa 2 görünce çok sevinmiştim :))
İnsan mutlu oluyor benim sonra kanamam olmuştu devam etmedi ,![]()
İnşallah asko sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimBenimde 5. Ayda sonlandırılmıştıaradan 3 sene geçti çok şükür şimdi hamileyim yine bu sefer sağlıkla ilerler inş.
İnşallah asko sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim![]()
11 güne göre çok düşük geldi bana ilk gebelgmde 79 cıkmıstıİki gün sonra tekrarlayi eğer artarsa iki katı gebelik var demek artmazsa kimyasal demek
11.güne göre çok düşük geldi bide e gundur idrar testinde hic koyuluk görmedim hep siliktiNeden hemen kötüyü getirip aklınıza mutsuz ediyorsunuz ki kendinizi değerin sayısından ziyade katlanarak artması önemli sağlıkla ilerlesin inşallah
Bence öyle düşünmeyin11 güne göre çok düşük geldi bana ilk gebelgmde 79 cıkmıstı![]()
2 değerini adete kac gun varken gordunuzYaaa benimde ikiyle başlamıştı ilk defa 2 görünce çok sevinmiştim :))
19 ay snra ilk defa bu degeri gördüm keske bi kac gun bekleseydm negatd olsa bu kdar üzülmezdmBence öyle düşünmeyin