• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 5.8 kimyasal gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
29
Adetime 3 gün var yumurtlamadan 11gün geçti kimyasal mı cok dusuk degerim
Screenshot_20211107-175050.webp

Adetime 3 gün var yumurtlamadan 11gün geçti kimyasal mı cok dusuk degerimEki Görüntüle 2947521
Tahmininizden geç yumurtlamis olabilirsiniz yada geç yerlesmis olabilir.2 katı artması önemli olan su an anlaşılmaz ne olduğu o sebeple.insallah iki gün sonra güzel bir artış görürsünüz 🌺

Ya bütün herkes hemen dış gebelik ve kimyasal mı diye düşünüyor neden çok mu araştırıyorsunuz napıosunuz. Çok yeni öğrenmişsiniz hamileliğinizi ve bir kaç defa düzenli artıp artmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Sağlıkla ilerler inş.

Ya bütün herkes hemen dış gebelik ve kimyasal mı diye düşünüyor neden çok mu araştırıyorsunuz napıosunuz. Çok yeni öğrenmişsiniz hamileliğinizi ve bir kaç defa düzenli artıp artmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Sağlıkla ilerler inş.
Apla ben öyle düşünmedim 🥲😆 ilk yorum benimdi artışa bakılması gerek en sağlıklısı iki gün sonra kan testi

Apla ben öyle düşünmedim 🥲😆 ilk yorum benimdi artışa bakılması gerek en sağlıklısı iki gün sonra kan testi

Ahahah evet artışa bakılması lazım haklısın tabiki de. Lafım konu sahibine daha ilk gördükleri sayıda hemen kimyasali, dış gebeliği düşünmeleri beni şaşırtıyor. Hangi bu tür açılan konuya baksam mutlaka bunun lafı geçiyor. İnsanlar neden bu kadar olumsuz oldular ya. Hep en kötüsünü düşünüyorlar hemen haksız mıyım :)

Ahahah evet artışa bakılması lazım haklısın tabiki de. Lafım konu sahibine daha ilk gördükleri sayıda hemen kimyasali, dış gebeliği düşünmeleri beni şaşırtıyor. Hangi bu tür açılan konuya baksam mutlaka bunun lafı geçiyor. İnsanlar neden bu kadar olumsuz oldular ya. Hep en kötüsünü düşünüyorlar hemen haksız mıyım :)
Aynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yok 💪 her zaman buna inanırım 😁

Aynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yok 💪 her zaman buna inanırım 😁

Yaaa benimde ikiyle başlamıştı ilk defa 2 görünce çok sevinmiştim :))

Neden hemen kötüyü getirip aklınıza mutsuz ediyorsunuz ki kendinizi değerin sayısından ziyade katlanarak artması önemli sağlıkla ilerlesin inşallah

Benimde 5. Ayda sonlandırılmıştı🥺 aradan 3 sene geçti çok şükür şimdi hamileyim yine bu sefer sağlıkla ilerler inş.
İnşallah asko sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🤲

Neden hemen kötüyü getirip aklınıza mutsuz ediyorsunuz ki kendinizi değerin sayısından ziyade katlanarak artması önemli sağlıkla ilerlesin inşallah
11.güne göre çok düşük geldi bide e gundur idrar testinde hic koyuluk görmedim hep silikti

Back
X