• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg <5

birkediannesi01

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
321
51
13
Kızlar bat 15 Kasım 13 kasımda kan testi verdim sonuç <5 bu durumu yaşayan var mı. Kan testi kırmızı görünüyor referans aralığı filanda yazmıyor kafam karıştı. Sağlık ocağında yaptırdım testi. Geçen ay aynı yerde olan testide ekledim 5in üstü 14 çıkmıştı oda kırmızı 🫥

Eklentiler

• IMG_5977.webp
    IMG_5977.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5981.webp
    IMG_5981.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bat 15 Kasım 13 kasımda kan testi verdim sonuç <5 bu durumu yaşayan var mı. Kan testi kırmızı görünüyor referans aralığı filanda yazmıyor kafam karıştı. Sağlık ocağında yaptırdım testi. Geçen ay aynı yerde olan testide ekledim 5in üstü 14 çıkmıştı oda kırmızı 🫥
Kanaman falan oldu mu ?
<5 küçük benim bildiğim hamilelik yok demek ama ..
testte bi yanslıklık mı var acaba

Çok açık kahve sarımsı gibi bir lekelenme oldu dün daha önce hamileliğimde baya suluydu bu kupkuruydu ama. İdrar yolu veya rahmimde enfeksiyon filanda yok.

Benim bildiğimde o şekilde ama referans aralığı yazmamışlar. Birde o 14 olan test geçen aya ait test aynı sağlık ocağında yaptırmıştım yine oda kırmız bu testte kafam karıştı.
Kanaman falan oldu mu ?
<5 küçük benim bildiğim hamilelik yok demek ama ..
testte bi yanslıklık mı var acaba

Çok açık kahve sarımsı gibi bir lekelenme oldu dün daha önce hamileliğimde baya suluydu bu kupkuruydu ama. İdrar yolu veya rahmimde enfeksiyon filanda yok.

Benim bildiğimde o şekilde ama referans aralığı yazmamışlar. Birde o 14 olan test geçen aya ait test aynı sağlık ocağında yaptırmıştım yine oda kırmız bu testte kafam karıştı.
Geçen ay 14 olan değer bu ay 1000 leri geçmesi lazımdı bilemedim bence bi doktora görün canım

Back
X