Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec dollenme olmus muhtemelen onemli olan 2 kat artması
5 i geçince hamile demektir demişti doktor bana :)Merhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?
Cuma doktora gidicem tekrar yaptırdım 23 gün geçmiş olacak testin üstünden.Değerin 2 katı olması gerekiyormuş .inşallah herşey yolunda giderCanımmm hayirli olsun benim geç döllenme olduğu için 23.06 çıkmıştı hemde 1 hafta gecikmişti tam
Canım test yaptirali mı 23 gün olacakCuma doktora gidicem tekrar yaptırdım 23 gün geçmiş olacak testin üstünden.Değerin 2 katı olması gerekiyormuş .inşallah herşey yolunda gider
Merhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?
Yalnış yazmışım pazar adet olmam gerekiyordu salı test yaptırdım 52.1 çıktı.Dün tekrar doktora gittim kan verdim ama p.tesi çıkçak Dr da çarşamba hastanede olcakmış.Canım test yaptirali mı 23 gün olacak
Yalnış yazmışım pazar adet olmam gerekiyordu salı test yaptırdım 52.1 çıktı.Dün tekrar doktora gittim kan verdim ama p.tesi çıkçak Dr da çarşamba hastanede olcakmış.
Şimfi ise kanamam geldi ne olmuştur sizce
AhhLekelenme şeklindeyse normal , fakat kanama şeklindeyse kimyasal gebelik olma ihtimali var.
Ahh
Adet kanaması gibi devam ederse kimyasal gebelikmidir.Öyleyse acile nezaman gitmeliyim
Teşekkür ederim hayırlısı artıkDiger konunuza da yazdim.
Şuan doktora gitsenizde hicbirsey gorulmez.
Kimyasal ise vucut onu atacaktir ne yaparsaniz yapin.
Ilac da pek vermiyorlar anormallik varsa vucut tutmasin diye..
Mecbur beklemeniz gerekir
Gec döllenmiştir hayırlı olsun gayet normal bir değer ben 50ler ile başlayıp sağlıkla doğuran cok gördüöMerhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?
Gec döllenmiştir hayırlı olsun gayet normal bir değer ben 50ler ile başlayıp sağlıkla doğuran cok gördüö
Cumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.Gec döllenmiştir hayırlı olsun gayet normal bir değer ben 50ler ile başlayıp sağlıkla doğuran cok gördüö
Niye okadar gec cikiyor sonuc.Cumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.
Düşük yapıyor olabilirdin keşke söyleseydin doktoraCumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.
42. günde 190 cikti..Merhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?