Beta hcg 52.1

Elizan1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
14
5
16
46
Merhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?

Gec dollenme olmus muhtemelen onemli olan 2 kat artması

Canımmm hayirli olsun benim geç döllenme olduğu için 23.06 çıkmıştı hemde 1 hafta gecikmişti tam

Canımmm hayirli olsun benim geç döllenme olduğu için 23.06 çıkmıştı hemde 1 hafta gecikmişti tam
Cuma doktora gidicem tekrar yaptırdım 23 gün geçmiş olacak testin üstünden.Değerin 2 katı olması gerekiyormuş .inşallah herşey yolunda gider

Merhaba sevgili hanımlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 52.1 çıktı gecikmem 4. Günde Sizce çıkan değer düşük mü aynısını yaşayanlar varmı?

Salı günü yani gecikmemin 5. gününde yaptırdım, beta hcg 71 çıktı. Bugün tekrar yaptıracağım.
Önemli olan artış oranı. 2 gün sonra yapılan testte minimum %60 artış bekleniyormuş.

Canım test yaptirali mı 23 gün olacak
Yalnış yazmışım pazar adet olmam gerekiyordu salı test yaptırdım 52.1 çıktı.Dün tekrar doktora gittim kan verdim ama p.tesi çıkçak Dr da çarşamba hastanede olcakmış.
Şimfi ise kanamam geldi ne olmuştur sizce

Yalnış yazmışım pazar adet olmam gerekiyordu salı test yaptırdım 52.1 çıktı.Dün tekrar doktora gittim kan verdim ama p.tesi çıkçak Dr da çarşamba hastanede olcakmış.
Şimfi ise kanamam geldi ne olmuştur sizce

Lekelenme şeklindeyse normal , fakat kanama şeklindeyse kimyasal gebelik olma ihtimali var.

Ahh
Adet kanaması gibi devam ederse kimyasal gebelikmidir.Öyleyse acile nezaman gitmeliyim

Kuzum kimyasal gebeliğe müdahele edeceğini sanmıyorum. Sağlıksız gebelik olduğu için vücut kendi kendine onu atacak. Her ay bir çok kadın bilmeden kimyasal gebelik yaşarmış korkma. Ama tekrar kan verip hcg değerine baktırabilirsin.

Diger konunuza da yazdim.
Şuan doktora gitsenizde hicbirsey gorulmez.
Kimyasal ise vucut onu atacaktir ne yaparsaniz yapin.
Ilac da pek vermiyorlar anormallik varsa vucut tutmasin diye..
Mecbur beklemeniz gerekir

Diger konunuza da yazdim.
Şuan doktora gitsenizde hicbirsey gorulmez.
Kimyasal ise vucut onu atacaktir ne yaparsaniz yapin.
Ilac da pek vermiyorlar anormallik varsa vucut tutmasin diye..
Mecbur beklemeniz gerekir
Teşekkür ederim hayırlısı artık 😣

Gec döllenmiştir hayırlı olsun gayet normal bir değer ben 50ler ile başlayıp sağlıkla doğuran cok gördüö

Gec döllenmiştir hayırlı olsun gayet normal bir değer ben 50ler ile başlayıp sağlıkla doğuran cok gördüö
Cumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.

Cumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.
Niye okadar gec cikiyor sonuc.

Düşük yapıyor olabilirdin keşke söyleseydin doktora

42. günde 190 cikti..
düsecekse düsecek, yasayacajsa yasayacak, gec döllenme olma ihtimali de yüksek...
Yani suan 2 gün arayla 3 kez kan verip artisa bakabilirsiniz.
Ama cok stresli olmaz mi?
oluruna birakip haftaya direk doktora da gidebilirsiniz..
Cünkü dis gebelik dahi olsa bi haftada size zarari olmaz..
Ama yoksa hergün böyle gergin gergin bekleceksiniz.
Büyük ihtimal gec döllenme stres yapmayin kendinize

Back
X