Beta hcg 5200 kese yok

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
Ben yeni üye oldum hep okuyordum yorumları. Umarım cevap veren olur. 2 gün önce doktora gittim kese göründü hafif lekelenmem oldu tekrar gittim keseyi göremedi doktor. Düşük olacak dedi doktor ama kan testi istedi yine de. Önceki gün 4100lerde olan beta hcg 5200 lerde çıktı ama düzensiz olan kese tekrar göründü bugün. Ama ümitli konusmadi doktor aynı şeyleri yaşayan var mı 😔 ilk gebeliğim bu. 😣

Bu değerle çok net görünmesi gerekirdi. İkiye de katlamamış son değerde. Hayırlısı artık sağlıksızsa yapıcak bişey yok ama umudu kesmekte olmaz. Doktorun ne önerdi?

Bu değerle çok net görünmesi gerekirdi. İkiye de katlamamış son değerde. Hayırlısı artık sağlıksızsa yapıcak bişey yok ama umudu kesmekte olmaz. Doktorun ne önerdi?
Teşekkürler cevap için öncelikle. Progestana devam dedi ve bir hafta sonra gel dedi .bir gün içinde 1000 değer arttı sadece beta hcg. Beklemek çok yoruyor ve tecrübem de yok bilgim de yok bu konuda 😔 ümit var mıdır ki

Teşekkürler cevap için öncelikle. Progestana devam dedi ve bir hafta sonra gel dedi .bir gün içinde 1000 değer arttı sadece beta hcg. Beklemek çok yoruyor ve tecrübem de yok bilgim de yok bu konuda 😔 ümit var mıdır ki
Hiç belli olmuyor inan ama sağlıksızsa ne yaparsan yap düşecektir öyle düşün. İlaçlarını kullan artık duanı et canım

Hiç belli olmuyor inan ama sağlıksızsa ne yaparsan yap düşecektir öyle düşün. İlaçlarını kullan artık duanı et canım
Dün kesenin dağılmış olduğunu söyledi bugün de tekrar toplamış kendini dedi. Pek ümitli değildi ama. Hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mi acaba 😔

Dün kesenin dağılmış olduğunu söyledi bugün de tekrar toplamış kendini dedi. Pek ümitli değildi ama. Hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mi acaba 😔
Benim kesem bozulmuştu. Kese filan da düzensizdi ilaclara rağmen bozuldu malesef düşük yaptım.

Canım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum

Eklentiler

• 84095784-1F04-48FE-B35E-6DE726ED65EA.webp
    84095784-1F04-48FE-B35E-6DE726ED65EA.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın kuzular sizce teste düşüş var mi düne göre yoksa aynı mi

Eklentiler

• E56B391B-01E3-43AD-B745-0356101C0252.webp
    E56B391B-01E3-43AD-B745-0356101C0252.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 68
Ben yeni üye oldum hep okuyordum yorumları. Umarım cevap veren olur. 2 gün önce doktora gittim kese göründü hafif lekelenmem oldu tekrar gittim keseyi göremedi doktor. Düşük olacak dedi doktor ama kan testi istedi yine de. Önceki gün 4100lerde olan beta hcg 5200 lerde çıktı ama düzensiz olan kese tekrar göründü bugün. Ama ümitli konusmadi doktor aynı şeyleri yaşayan var mı 😔 ilk gebeliğim bu. 😣
Kaçıncı haftadasınız? Geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz.

5 . Hafta. İlerlemeyecek heralde bu sabah kahverengi lekeler oldu 😔 Allah herkesin gönlüne göre versin
Benim de lekelenmem var yaklaşık 1 haftadır geçmiyor. En son Perşembe günü gittim kontrole bir sıkıntı gözükmedi ama içim hiç rahat değil. Yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

Benim de lekelenmem var yaklaşık 1 haftadır geçmiyor. En son Perşembe günü gittim kontrole bir sıkıntı gözükmedi ama içim hiç rahat değil. Yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
[/QUOTE
Sizin de mi aynı. Benim kese düzensiz dedi . Bi gün gördü diğer gün dağıldı dedi. Sonra tekrar biraz toparlamis dedi. Anlamadım bi şey. Ve bir haftadır bende de lekeler var. Bugün daha çoktu 😪 inşallah sizinki yolunda gider.

Keseyle alakalı bir sıkıntı gözükmedi şimdiye kadar, en son normaldi. Ama akıntım geçmiyor, devamlı var. Progestan kullanıyorum. Artık sinirim bozuluyor peçetede kahverengi görmekten, bir rahat edemedim.

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Back
X