Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım kanaman falanda olmamış nerde yaptırdın kan testi ikisinide aynı yerde mi yaptınP.tsi hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı kan degerm 558 çıktı 4 buçuk haftalik hamile çıktım bugn yaptgm kan testi 0 çıktı nasıl olur bylee bilgisi olan var mı kanama faln agrimda yok ????
558 çıkan özel hastane bugün ki sağlık ocağı kimyasal olsa bile kanama gecirirdm 558 den düşse bile kanımda illa ki bı kac nokta cikmazmiydi genede en azından 0.01 olurdu degilmiDoktora gittin mi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım kanaman falanda olmamış nerde yaptırdın kan testi ikisinide aynı yerde mi yaptın
Canım doktora gitmelisin bu durumda en doğrusunu doktor söyler bilmiyorum ki kimyasalda illa kanama oluyormu ama çok düşmüş değerin hiç bekleme doktora git bence önlemini alıp558 çıkan özel hastane bugün ki sağlık ocağı kimyasal olsa bile kanama gecirirdm 558 den düşse bile kanımda illa ki bı kac nokta cikmazmiydi genede en azından 0.01 olurdu degilmi
Ben e nabizdan kontrol ettm 00.00 yazması gerkmiyor mu burda direk 0 yazmışCanım doktora gitmelisin bu durumda en doğrusunu doktor söyler bilmiyorum ki kimyasalda illa kanama oluyormu ama çok düşmüş değerin hiç bekleme doktora git bence önlemini alıp
Canım 0 çıkmış sonuç bazen dalgalanma olur 0.1 0.234 falan diye ama üzgünüm negatif yaniBen e nabizdan kontrol ettm 00.00 yazması gerkmiyor mu burda direk 0 yazmış
Evet idrar testi dene bakalım onda çıkacakmıIki testten biri yanlis buyuk ihtimalle. Idrarda baktin mi peki onda koyulasma var mi
Deli Olcam ya bu saate artık doktora gidemem mesai kapndi 3 günde çıkma yasağı var napacn hiç bilmiyrmHiç bekleme doktora git acilen
Özel biryer yok mu yakınlarında? Eczane kapanmadan idrar testi al bariDeli Olcam ya bu saate artık doktora gidemem mesai kapndi 3 günde çıkma yasağı var napacn hiç bilmiyrm
Evet testlerim pozitif çıktı p.tsi hem idrar hem kanIki testten biri yanlis buyuk ihtimalle. Idrarda baktin mi peki onda koyulasma var mi
Canım idrar testi deneseneDeli Olcam ya bu saate artık doktora gidemem mesai kapndi 3 günde çıkma yasağı var napacn hiç bilmiyrm
Bugun yaptin mi onu diyorumEvet testlerim pozitif çıktı p.tsi hem idrar hem kan
İdar testi yok ben de şuan gebeliğimi adet gecikmeden önce ovulasyonla tespit etmişti evde ovulasyon vardı az önce yaptm T okdr köyü cktikiCanım idrar testi denesene
O kesin degil eczaneden al gebelik testi koyulasmayi takip et.İdar testi yok ben de şuan gebeliğimi adet gecikmeden önce ovulasyonla tespit etmişti evde ovulasyon vardı az önce yaptm T okdr köyü cktiki
Peki doktorunu ara bi danış yani bilemedim şimdi atsana testini burayaİdar testi yok ben de şuan gebeliğimi adet gecikmeden önce ovulasyonla tespit etmişti evde ovulasyon vardı az önce yaptm T okdr köyü cktiki